LÁNYOK! 14 éves kortok óta hány cm-t nőttetek?
Szia:) Én 13 évesen voltam vagy 140 centi(lehet, hogy még annyi se), aztán 14 évesen hirtelen megnőttem, most 176 magas vagyok:D:D Azóta nem nőttem semmit(magasságra:D)
17/L
Én azt hiszem komoly 1 centit nőttem az utána jövő fél évben, vagy csak a suliváltás miatt máshogy mértek. :D
16/L 170 cm
Én nőttem, de azért, mert gerincferdülés miatt sokat tornáztam és úsztam, kb 7 centit nőttem, de lényegesebb, hogy abban az időszakban kezdtem nőiesedni is.
22
13 éves korom óta nem növök:( 148 cm vagyok, 20/L
apa 180, anya: 154
Én ugyan most vagyok 14, de 13 éves korom óta kemény 2 cm-t nőttem, míg előtte való években 6-10 cm-t. [6 volt a legkevesebb, 10 a legtöbb, általában évi 8 cm volt] Szóval szerintem most már nem fogok nőni, de nem gond, meg vagyok elégedve a magasságommal.
165 cm vagyok. [anyu 157, apu 170 --> szóval a szüleim elég picik, én ahhoz képest eléggé megnőttem]
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!