Hogyan kontrolláljam a hangomat?
Figyelt kérdés
Ha valamitől megijedek, valami hirtelenség ér, például váratlanul hozzám szól vagy hozzámér valaki mindig sikítok. Van, hogy nem olyan hangosan, de volt már, hogy teli torokból felsikítottam pl suliban. És sokszor nagyon leszidnak érte, meg piszkálnak miatta :( Mit csináljak ezzel? 14L2011. jún. 5. 23:15
1/2 anonim válasza:
Nem ért valami lelki megrázkódtatás? Vagy nem ijesztett meg valaki nagyon valamikor?
2/2 A kérdező kommentje:
Régebben a húgom szokása volt, hogy a sötétben késő este mindig mögém állt és ijesztgetett, és már akkor is sikítoztam és nagyon kaptam érte :S de más nagyon nem.
2011. jún. 6. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!