Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért vagyok ilyen? Szerintetek?

Miért vagyok ilyen? Szerintetek?

Figyelt kérdés

az van hogy imádom a fiúkat imádom velük lenni, viccelődni velük meg szeretem ha velem foglalkoznak de nem vagyok beléjük szerelmes csak szerintem jó fejek és cak így haver szinten szoktam velük lenni, de hogyha az egyikkel kicsit közelebbi kapcsolatba kerülök, pl elég jó baráti viszonyba, pl hosszú beszélgetések, vagy a suliban egész nap viccelődünk meg ilyenek meg ha már becenevet találnak ki nekem meg esetleg megdícsérnek akkor így valahogy megijedek és nincs kedvem velük lenni és nagyon kínosan érzem magam ha ott van mellettem és nem hogy kínosan hanem hogy nem akarom hogy ott legyen így undorodom tőle hogy ott van de valahogy ha mással van féltékeny vagyok és sokszor kapom magam azon hogy fantáziálgatok róluk..

most mi ez??

13/l

(ja és azok a fiúk akik ilyen nyomulósak azoknál mégerősebb ez mert így néha tapiznak meg olyanokat szólnak be és akkor ezek után mégerősebb ez az érzés) amúgy azt hogy tapizzanak sosem hagyom vagy ha véletlen sikerül nekik akkor mindig rájuk szólok és arrébb megyek de mindig megtalálnak.

amúgy meg mostanság kezdem azt érzeni hogy sokkal jobban érzem magam a fiúkkal int a " barátnőimmel" mert velük nem tudok miről beszélni, eléggé gyerekesek, nem beszélnek semmiről, stb a fiúkkal meg csak röhögök és velük perverzebb dolgokról is lehet viccelődni

2011. jún. 5. 20:47
 1/8 A kérdező kommentje:
*imádok, *csak
2011. jún. 5. 20:54
 2/8 anonim válasza:
szerintem 13 évesen még nem kell perverz dolgokon viccelődnöd
2011. jún. 6. 05:33
 3/8 anonim ***** válasza:
nem vagy véletlen szegedi,vagy algyői??
2011. jún. 6. 14:55
 4/8 anonim ***** válasza:

Te talán egy picit fiúsabb vagy.ez nem baj.De várjál,lenne egy furcsább kérdésem:te ugye nem a lányokra buksz?

Bocs,hogy ilyet kérdezek,csak eszembe jutott,mert úgy látszik,hogy a fiúkat akkor nem bírod elviselni,mikor "közelibb" a barátságotok.

2011. jún. 6. 15:11
 5/8 A kérdező kommentje:

hát egyfolytában a fiúkról fantáziálgatok meg h hogy kerülhetnék közelebb hozzájuk meg ilyenek és hamar megtetszik valaki szóval nem hinném hogy úgy nem szeretném őket.

amúgy nem vagyok se szegedi se algyői miért?

2011. jún. 6. 16:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Az nem gáz hogy fiúkkal lógsz az tök jó dolog ! A lányok mindig is irigyebbek voltak egymásra a fiúk könnyebben befogadnak mindenkit és nem hinném hogy áskálodnának mert nekik nem olyan ruhájuk stb . De az elég durva hogy tapiznak :O akkor inkább ne legyél velük mert ez azért tényleg durva !
2011. jún. 7. 17:18
 7/8 A kérdező kommentje:
annyira nem durva és én élvezem.. :P de most nem fogom mondani h dejó meg direkt nemtartom magam oda merrt az mekkora rib*ancság lenne már..
2011. jún. 7. 17:24
 8/8 anonim válasza:
Szia!szerintam ez normális, mert én is szoktam(sokat szoktam)fiúkkal lenni, és mi is viccelődünk perverz dolgokkal, és volt hogy nekem is teccet sz egyik.
2011. jún. 10. 16:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!