Felsősök, elkészültetek már az olvasmánynaplóval?
Figyelt kérdés
2011. máj. 24. 17:08
1/10 anonim válasza:
nem kellett olvasónaplót írnunk:P
14/L
3/10 anonim válasza:
Természetesen, megnéztem a filmet, és egy elemzésből összeraktam. De azt már régen kellett, k.b. félévkor...én voltam az egyetlen, aki beadta időre, ötöst kaptam rá ;D
5/10 anonim válasza:
Kábé 3.-ban kellett utoljára csinálni :D
16/l
6/10 anonim válasza:
what kind of olvasonapló?
nekünk is kb 3.-ban kellett olyat csinálni. :D
7/10 anonim válasza:
Nekünk nem kellet írnunk. A kötelező olvasmány a Szent Péter esernyője volt (7. osz. -os vagyok), amiből csak dolgozatot és fogalmazást: - Gregorics Pál vagy Wibra György - írtunk.
8/10 anonim válasza:
6-ig mindig olvasónaplót kellett csinálni, a netről nagyon könnyű én mindig 5 kaptam, utána meg fogalmazásokat írni :S(7,8-ba)
9/10 anonim válasza:
Durva... hányadikos vagy? nekem soha nem kellett csinálni.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi.
Lányomról van szó, ötödik osztályos, és nekik A Pál utcai fiúk a kötelező olvasmány. Elolvasta, de az olvasmánynaplónak még csak ma áll neki:)
2011. máj. 30. 09:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!