Melyiküket válasszam?
Figyelt kérdés
14/L vagyok 9.-es van két srác akiknek bejövök de nem tudom melyiküket válasszam. Az egyik 11.-es a suli egyik legmenőbb pasija nagyon helyes és kedves is közvetlen sok a haverja. A másik 9.-es ő is nagyon helyes de benne van még valami ami miatt talán jobban tetszik ő s kedves és vicces.Nem tudom melyiküket válasszam?2011. máj. 19. 16:34
1/11 :) :) :) válasza:
hát hogyha a 2.ba van valami ami jobban tetszik akkor válaszd a 2.-at :)
2/11 anonim válasza:
Melyikükbe vagy szerelmes? Egyébként a tizenegyedikes srác nem biztos hogy igazi kapcsolatot akarna veled. :S De nem is értem miért ilyeneken gondolkozol ennyi idősen.
3/11 anonim válasza:
Figyelj. Szerintem, hogyha "választanod" kell kettő közül, akkor egyik sem tetszik igazán, csak szimpatikusak, az meg inkább haverság, barátság kategória. Ismerd meg őket jobban, lehet, hogy inkább "this is a beginning of a beautiful friendship". :)
4/11 anonim válasza:
Ez már a 3.ien kérdés mstanában h 1 14éves 9.-es lány kérdez vmit egy 11.-es pasiról,mindig 1 kicsit másképp.:P
6/11 anonim válasza:
A múltkor már jártál a 11-es pasival... két kérdésedben is... had ne linkeljem. Vagy nagyon hazudsz, vagy valami nagyon nem klappol veled
7/11 anonim válasza:
Egyiket sem.
Majd, ha valaki igazán tetszeni fog akkor nem kell megkérdezned senkitől, hogy őt válaszd vagy valaki mást.
8/11 anonim válasza:
utolsó előtti: honnan tudod, hogy ő kérdezte? képzeld, sok a 14 éves, 9edikes lány... és mivel nincs kiírva a neve, nem tudhatod.... de nyugodtan linkelj engem érdekelne..
9/11 anonim válasza:
Azt válaszd, aki a 2., szóval akibe az egyik fiú után szerettél bele, mert ha igazán szeretted volna az elsőt, nem szerettél volna bele a másodikba :D remélem érthető.
De pl.
Zoliba beleszerettél nyáron, Petibe meg ősszel, akkor Petit válaszd, mert ő bele is beleszerettél, tehát nem igazán szereted Zolit
10/11 anonim válasza:
Ahogy a nemkutya is megírta válaszd a 2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!