Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Miert veszekedtetek...

Kamaszok! Miert veszekedtetek utoljar a szuleitekkel?

Figyelt kérdés
kort en nemet is pls
2011. máj. 14. 20:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Pizzát akartam rendelni, mert már kb 1 hete nagyon kívánom..

Szóval már meg is rendeltem amikor apukám megtudta. Üvöltözött velem, felpofozott - mert még volt sajtostészta a hűtőben, és ne vesszen kárba..

Ebben csak az a vicc, hogy utálom a tésztákat és amúgy se ettem volna belőlem.

Szóval inkább éheztem egész délután.

16/L

2011. máj. 15. 19:50
 12/18 anonim ***** válasza:

Asszem pénteken vesztem össze utoljára anyuval [szerintem veszekedtünk volna azóta még párszor, de szombaton és vasárnap osztálykiránduláson voltam, ma meg összesen kb 2 órát láttam] és nem tudom már, hogy miért. A szokásos szerintem. :DD

14/L

2011. máj. 16. 21:22
 13/18 anonim ***** válasza:
kb 2 hete amikor elmentem a barátnőmhöz délután és este és későn ,sötétben jöttem haza. És vittem telefont. 14/L
2011. máj. 16. 21:26
 14/18 A kérdező kommentje:
latom nalatok is meg van a rutin
2011. máj. 17. 16:12
 15/18 anonim ***** válasza:
MErt mindenér kiakad
2011. máj. 18. 21:08
 16/18 Bogee123 válasza:

Helóóh.

Én hétfőn vesztem utoljára össze az anyámmal, mert eltűnt négyezer forintom ( sztem a 11 éves öcsém lopta el v a mostohaapám elpakolta ) és ordibáltam meg midnen, mondtam h mennyir eigazságtalan. Nah. fürdés után mondta h inkább ne veszekedjünk és gépezhetek csak legyysen meg a pénz...

12/L

2011. máj. 19. 15:23
 17/18 anonim ***** válasza:

Kb. 2 órája felhívott. Kérdezte h nálam van-e a barátom, én meg mondtam, hogy igen, alszunk. Erre kiverte a hisztit, hogy de ma miért van itt, meg miért alszunk, mikor holnap német írásbeli vizsgám lesz.

Nem hajlandó megérteni, hogy ha egyedül lennék, akkor sem tanulnék most, mivel azzal csak felb*szom az agyam, és éjjel felkelek és félálomba felmondom az anyagot (ez volt tegnap este is, mert gazdaságból javítanom kellett ((sikerült)) de nem akarok ma éjjel is idegeskedni)

Ehhez képest amikor a felvételit írtam (amin még múlott is valami) egy szót nem szólt, hogy tanuljak...

15Ł (9.es)

2011. máj. 26. 19:09
 18/18 anonim ***** válasza:

Mert egy öntelt r!banc az anyám....

18L

2011. jún. 5. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!