Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A nők mért gondolják úgy vagy...

A nők mért gondolják úgy vagy veszik természetesnek akár alíg ismert, alíg látott gyereknél ha náluk van kérdezés néklül ha fürdik, vagy átöltözik rányithatnak?

Figyelt kérdés

A.,Szóval mért gondolják sokan hogy csak azért mert gyerek rá lehet nyitni,és csak úgy beszól ne zavartassd magad?

Nekem soha meg se fordulna a fejem mindegy milyen helyzet van hogy a gyerek megkérdezése nélkül

rányissak,egy 6 évestől is megkérdzem nem szégyenlős.

B.,Meg azt sem értem ha elválnak a szülők és élettársa lesz valamelyik szülőnek azért ott is mi előtt benyitogatnánk a gyerekhez csak úgy szerintem fel kellene mérni zavarja a gyereket vagy sem.

Csak általánosságban kéredezem ezeket,mert én is tapasztalatam ezt.10 évesen nagybátyáméknál nyaraltam és 1 éve volt új feleség és ő is úgy gondolta hogy bárki gyerekéhez,nemtől függetlenül benyitogathat.Még jó hogy sok víz és hab volt a kádva,de még így is kellemetlen érzés volt nekem.Vagy a barátoméknak nevelő apjuk volt alíg pár hónapja és ő is csak úgy gondolta rájuk nyithat,aztán mért húzzák össze magukat nem értette.

2011. máj. 3. 20:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Talan mar elfelejtettek , hogy milyen korban kezdenek a gyerekek szegyenlosek lenni. Vagy az o gyerekuk sokkal kesobb kezdte es azt hittek mindenki hasonlo.

Ha tudtak volna hogy milyen rossz hatassal lesz biztos nem mentek volna be.

legkozelebb egesd be "jajj ne gyere be".De a legkimeletesebb ha bezarod az ajtot nincs kellemetlen meglepetes. Ha be akar jonni es zarva van valoszinuleg rajon hogy mar tul idos vagy a "kozos" furdeshez.Vagy csak mond meg neki hogy zavar.

2011. máj. 8. 21:06
 12/16 A kérdező kommentje:

Nálam már nem fordul elő ilyen,csak többen is panaszkodtak,hogy volt kellemetlen élményük.Az is érdekes még,hogy úgye írtam,hogy a nagybátyám 2. felesége csak úgy besétált,na ő simán fiúhoz is bemennt volna,de ami érdekes hogy az ő gyerekei,mert kettőt hozott a 2. házaságba na ők velünk egyidősek és mindegyik tökre beszokott zárkozni,meg szégyenlős.Ezért sem értettem hogy ha az ő saját gyerekei szégyenlősek még előtte is honnan gondota hogy bemehet másoz.

82%-os válaszolónak!Olyan jó fej felfogásod van,tök jó,hogy ilyen felnőttek is vannak.

2011. máj. 10. 19:27
 13/16 anonim ***** válasza:
Köszi:-)
2011. máj. 11. 09:00
 14/16 A kérdező kommentje:
Szívesen,de igen figyelmes lehetsz,mert nem hogy egy 10-12 évest nem vesznek ilyenkor figyelembe,de egy 6 évesre azonnal ráfognák kis szaros mit akar,pedig ennyi idősen is bőven lehet már valaki szégyenlősebb,nem mindenki szereti magát mutogatni.Szóval tök toleráns és megértő lehetsz,biztos szeret is a kisgyerek.
2011. máj. 11. 18:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Van egy 12 éves is,őt teljesen egyenrangúnak tekintem,ugy nézek rá az elejétől fogva mint egy barátnőre.Bár ebbe lehet hogy közbejátszik az is hogy nagyon felnőttes nagylány. Sajnos keveset találkozom velük.
2011. máj. 11. 19:45
 16/16 A kérdező kommentje:
Szerintem ez nagyon fontos,mert írtam hogy a barátaimnak lett nevelőapjuk és egyből arra akarta az anyjuk erőltetni,hogy apjunknak tartsák(ezt nem szabad,meg később el is váltak,meg komoly piás lett,meg agresszív is volt)Szerintem nagyon jó fej tőled,hogy nem akarsz ráerőletni egy anyaképet,szerepet saját magaddal kapcsolatban,mert sok gyerek emiatt is panaszkodik akik nevelőszülővel,vagy élettárssal élnek a szülőjük mellett.Szerintem az utóbbi kettőnek még inkább tapintatosnak kell lenniük.Elég jó fej lehetsz:)
2011. máj. 13. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!