Valaki segítene egy kicsit az angol tudásom gyarapítani?
Hello, 14 éves fiú vagyok, és az itteni 8.adikos angol tanítás nagyon tré.. az óráktól kezdve minden..
szóval, nem szeretném, hogyha gimibe, le lennék maradva angolból
Szóval szívesen elfogadnák 1-2 segítséget, ha valaki vállalkozna erre, előre is köszönöm!
köszimindenki!:)
esetleg 1-2 linket kaphatnák olyan oldalakról, amik segítenek a nyelv ismeret bővítésemben?
Hát hol tartotok?
Amúgy kezd el az alapoktól azt jól tanuld meg,az már egy jó kezdet ha megtudod külömböztetni az egyszerű jelent a folyamatostól.. 9.-es vagyok,de van olyan osztálytársam aki nem tudja megkülömböztetni.
A the/a/an fogalma nincs róla.
A there are/there is külömbségről sincs fogalma.
A much/many, little/few /some/any stb.. arról nincs fogalma..
Arról,hogy mikor kell ing-es alakba tenni az IGÉT arról,hogy mikor kell s-t tenni..
Szóval teljesen az alapokat nézd át,mert hiába tartasz a múlznál vagy a jövőnél,ha még az egyszerű jelent se tudod :DD
Amúgy meg ne félj,megfog oszlani a bagázs angolból is és max a csoportól belül felosztások lesznek,nálunk is úgy van van 3 csoport és úgy próbál tanítani a tanár,de elég gáz,mert így is unalmas (nekünk) és nem tanulunk SEMMIT ha nem lenne magántanárom kb a bemutatkozni tudnék angolból.
ma 10:52-es vagyok:
De van vagy 100 vagy több ilyen oldal..nézhetsz filmeket is de szerintem keress a neten angol levelezőtársakat.Nekem is van pár..
Mondjuk én apukámmal meg keresztanyukámmal beszélek angolul,de nincs rokon akkor egy levelezőtárs is jó.
Ingyenes is meg megszokod,hogy élő személy-el beszélsz és nem fogsz parázni ha pl elkever a sors angolokhoz,lehet mikrofonon is beszélni a kiejtést gyakrolni stb.. :D
15l
nagyonköszi :)
hát amiket leírtál, onnan általánosságba tudom a dolgokat..
Meg hát ugye, 1-2 dolgot a gépen is csinálok, amihez kell valamilyen szintű angol tudás.. de ez csekély, szóval itt is valamennyire tudom gyakorolni..
csak hát szeretnék kicsit többet is tudni, mint hogy will/tagadása, satöbbi
Szenvedő szerkezet, meg a többi :)
Mert hát igazából a többi tantárgy nagyon megy, és csak ebből vagyok 4-es sajnos..:/
de köszi a tanácsokat, megpróbálkozom velük :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!