Szerintetek bunkóság lenne? (locsolás)
mért lenne az? azt csinálsz húsvét hétfőn amit akarsz.. én mindig meglépek itthonról , vagy délig alszok és lecsúszok a locsolókról.
Nincs lelkiismeretfurdalásom xD
Első válaszolónak: Ennyire buta nem lehetsz... Azt akarta mondani, hogy a húsvét az egy keresztény ünnep és azt a zsidók nem ünneplik.
Kérdezőnek: Ez egy kedves gesztus, ha nem vesszük figyelembe, hogy kizárólag keresztény ünnep. De ez függ attól is, hogy mennyire vallásos a lány. Kérdezz rá finoman, hogy meglocsolhatod-e mindezek ellenére. De csak úgy ne ronts rá, mintha akárki máshoz mennél, hogy egyből lelocsolod, mert lehet hogy a végén tényleg megsértődik.
Lehet én nem értelmezem jól,de kedves második,te vagy a buta.
A kérdező egy lány és egy általa nem kedvelt locsoló pasi elől menne át egy barátnőjéhez aki zsidó.
Arra kiváncsi nem bunkóság-e elmenni otthonról ha tudja,hogy jönni fog ez az irritáló személy.
Honnan veszed azt,hogy zsidót akar locsolni?
Második, ezt nagyon bebuktad! *nevet*
Kérdező, már miért lenne bunkóság, én sem vayok itthon már évek óta húsvétkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!