Nyolcadikosok! Mit kértek/kaptok majd ballagásra?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 17. 10:16
11/20 anonim válasza:
Én kapok anyumtól egy szép szoknyát és hozzá kiegészítőket.Majd várásolni is együüt megyünk.
14/F
12/20 anonim válasza:
igaz 4 éve voltam 8-os,de én akkor kaptam egy fehérarany gyűrűt a szüleimtől,mamától közösen.meg elmentünk anyumékkal ebédelni.
laptop úgy érzem kicsit luxus 14 évesen,de mind1
13/20 A kérdező kommentje:
Én még nem tudom. :)
Anyáék nagyban gondolkoznak, de mondtam, semmi szükség nincs rá.
2011. ápr. 19. 15:03
14/20 sarki válasza:
jobb ha nem kersz semmit ha annyira akarnak adni meg ugyis fognak en 2 eve jartam ki a 8 at es kb 30ezret gyujtottem de semmi mast majd mikor a 12 elvezed akk keregessel
15/20 anonim válasza:
Semmit nem kértem, de kaptam egy halom könyvet. Kellemes meglepetés volt, nagyon örültem. :)
16/20 anonim válasza:
Én kinéztem egy szoknyát a ballagásra(elég borsos ára van), azt kértem anyukámtól+ nagyszülők szerintem pénzt adnak...
17/20 anonim válasza:
hát én nem kértem semmit de szerintem anyumék egy bőr focilabdát fognak nekem venni meg nagy szülőktől vagy könyvet vagy pénzt kapok 14L
18/20 anonim válasza:
Kérni?Elég az, hogy a szüleid felneveltek, és beirattak az iskolába, hogy ne legyél hülye amikor felnőssz.Laptop, telefon, pénz....Mi van veletek?Értelmesebb nem jut az eszetekbe?Azért ennyi idősen kicsit lehetne komolyabb a fantázia.Vagy mindenetek megvan, és olyan kell amit 1 év múlva hagysz megporosodni?Hülyeségre költeni a pénzt?14 évesen amikor ballagtam eszembe sem jutott ilyesmi, hogy kérjek.Virág, egy bíztató szó,a toábbi tanulmányaim, meg egy vacsi.Kaptam, de nem kértem.És olyat kaptam amiből azóta profitálok is, mert a hobby-m lett a munkám, és szeretem is.És nem telefonokkal üzletelek, és nem is fehéraranyba burkolózok(utóbbi még jobb ötlet, bár 14 évesen....)Nem is voltak eleresztve a szüleim, és nem is kértem volna semmit tőlük.Kérni....Ha én lennék a szüleid helyében biztos semmi idiótaságot nem kapnál amiket felsoroltak előttem.
19/20 anonim válasza:
Tavaly volt a ballagásom, nem értem az ég világon semmit. Azért kaptam ezt-azt, persze értelmeset. :)
16/L
20/20 anonim válasza:
Előző vagyok, *kértem
Késő van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!