15 éves fiú kaphatna vízipipát?
Figyelt kérdés
Kipróbáltam már a vp-t és haverokkal sokszor össze jövünk egy ilyen találkára, és szüleimtől engedélyt kéne kérnem! (tudják hogy vízipipáztam)2011. ápr. 7. 16:48
1/22 anonim válasza:
Szerintem simán! Én is az apámtól kaptam anno szénnel, dohánnyal együtt. Azzal nem veszíthetsz semmiképp, ha megkérdezed... ;)
2/22 anonim válasza:
én nem kértem engedélyt egyszerűen csak rendeltünk a barátnőimmel és a suliban lévő Sulibox-ba eldugtuk:-D
tudtam h nem engednék meg h vegyek magamnak szóval muszáj volt
16/L
3/22 anonim válasza:
Úristen, minek az? :S
Tudom hogy nem ezt kérdezted, de nekem speciel nem jönnek be az ilyen fiúk, és nem tudom a többi lány hogy van ezzel. 14/L
4/22 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :D ;)
2011. ápr. 7. 17:37
5/22 A kérdező kommentje:
amugy hogy érted hogy az "ilyen" fiúk? xD
2011. ápr. 7. 17:46
6/22 anonim válasza:
szerintem nincs vele semmi baj..:)
persze,kaphat hiszen nem olyan mérgező,mint a cigi.
7/22 anonim válasza:
Ha azt hiszitek, hogy nem olyan káros mint a cigi akkor egy kicsit olvassatok utána!
Amúgy meg az araboknál ahol ezt előszeretettel használják.. hát mit mondjak az egy konkrét fogászati előkészítés is lehetne!
8/22 anonim válasza:
Nem kaphatna, pont olyan káros, mint a cigi, sokkal károsabb is lehet, olvasson utána az, aki hülyeségeket állít.
9/22 anonim válasza:
durván károsabb mint a cigi.amióta ezt megtudtam sokkal kevesebbet használom én is.
14/L
10/22 anonim válasza:
pofont is kaphat kérdés, hogy adnak-e neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!