Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A szüleitek tudnak arról,...

A szüleitek tudnak arról, hogy tetszik-e nektek valaki?

Figyelt kérdés

Ha igen, akkor elmondtad nekik, vagy csak rájöttek.

Kort és nemet is írjatok lécci.

2011. ápr. 1. 16:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%

én inkább nem mondom el nekik, és nem is tudják. az osztálytársaim sem szívesen mondják el (a lányok se)

13 és 3/4-ed éves fiu:D

2011. ápr. 1. 16:10
 2/14 anonim ***** válasza:
71%

12 évesen kezdtem el kavarni egy fiúval, aki két évvel volt idősebb nálam, és egyel felettem járt, nyolcadikos volt. Nagyjából egy fél évig kerülgettem, mert zavarban voltam. Aztán sms-ezni kezdtünk, de nagyon durvákat írtunk. Nem is tudom, hogy lehettem rá képes! :|

Januárban anyáék meglátták a telefonszámlát. Elvették a telefonomat, és elolvasták mind a 200 sms-t... akkor volt ám nemulass, eltiltottak mindentől, felpofoztak, apa nem szólt hozzám.

Később anyával megbeszéltük, és januárban össze jöttem a fiúval. Akkor már szerintem gyaníthatták, hogy van valami, de nem akarták elfogadni az egészet. De aztán csak belerázódtunk, sokkal nyíltabb lettem anyával. Szóval, szerintem inkább rájöttek.

Már 15/L.

Egyébként majdnem egy évig volt a barátom, és sokmindent nem úgy csinálnék, ahogy akkor...

2011. ápr. 1. 16:14
 3/14 anonim ***** válasza:
86%
Szia.Én 28 vagyok és egy tündéri 7 éves kislány édesanyja.Ha majd belép abba a korba,amikor igazán érdekelni fogják a fiúk én szeretném,ha elmondaná nekem.Kortól etnikumtól függetlenül.Nem áll szándékomba beleszólni a "dolgaiba",de tudnom kell,hogy segíteni tudjak,ha kell,hogy senki ne bánthassa.A mai világ nem biztonságos egyetlen fiatalnak sem sok minden érheti.Arra gondolok pl.:És soha ne adj Isten,de...ha hazajön sírva mert (kapott egy pofot,megerőszakolták,teherbe ejtették,eltűnt) akkor nekem tudnom kell,hogy kin kérjem számon.Ha te egy fiatal lány vagy és tetszik neked valaki mond el anyunak vagy apunak akkor is ha esetleg úgy gondolod ő ennek nem örülne,majd megbékél a gondolattal,hogy felnőtt készülsz lenni,de ott lesznek akkor is ha csak egy kis vígaszra vágysz.Ők is örülni fognak,hogy ennyire megbízol bennük.:)
2011. ápr. 1. 16:20
 4/14 anonim ***** válasza:
81%

anyukámnak szinte mindig elmondtam eddig, mostanában azonban egyre többet csalódok, ezáltal jobban megválogatom, hogy melyik fiút mondom el anyunak és melyiket nem...

17/L

2011. ápr. 1. 17:39
 5/14 anonim ***** válasza:
83%

Én nem szoktam elmondani nekik..főleg nem apának:DD

De amikor itt van valamelyik barátnőm akkor hangosan szokta mondani mondjuk hogy:hogy BELE VAGY ZÚGVA??:DD

És volt már olyan hogy anya benyitott amikor egy olyan képet néztem amin én+egy fiú vagyok:DD

12/L

De amúgy nem azért nem mondom el nekik mert nem bízok meg bennük..csak úgy gondolom hogy ezaz én dolgom:))

2011. ápr. 1. 17:42
 6/14 anonim ***** válasza:
70%
Nem tudnak róla, de jelenleg én sem melyik fiú iránt érzek nagyon jó barátságot, és melyik iránt szerelmet. :$
2011. ápr. 1. 19:14
 7/14 anonim ***** válasza:
81%

Anyu nagyjából tudja, mert egyszer sírva jöttem haza suliból és azt azért észrevette, tehát megbeszéltük. Amúgy nem bírom, ki hogy nem meséljek, egykegyerek vagyok:)

13L

2011. ápr. 1. 19:34
 8/14 anonim ***** válasza:
81%

Anyukám tudja. Vele mindent megbeszélek:)

15/L

2011. ápr. 1. 19:52
 9/14 anonim ***** válasza:
84%

hát mivel apám is meg anyám is találkozik 1-1 nővel akit reggelente hazazavarok, így gondolom sejtik, hogy tetszik nekem valaki.....

19/f

2011. ápr. 2. 11:40
 10/14 anonim ***** válasza:
81%

Igen , mert rájöttek.

14/L

2011. ápr. 2. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!