Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A szüleitek mennyire ellenőrzi...

A szüleitek mennyire ellenőrzik a jegyeiteket?

Figyelt kérdés
2011. márc. 30. 17:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Annyira hogy még alá is írják...komolyan ha már aláírják akkor meg is nézik a jegyet.
2011. márc. 30. 17:34
 2/21 anonim ***** válasza:
88%
Mindennap megkérdezi hogy kaptam e, azonkívül úgy kb. hetente megnézi az ellenőrzőt és aláírja. Többre nincs is nagyon szükség, mivel kitűnő vagyok
2011. márc. 30. 17:34
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezik, én elmondom. 4,6 az átlagom, azért annyira nem rossz, hogy titkolóznom kéne.

Amúgy ellenőrzőt nem tudják elkérni, mert digitális napló van :D

2011. márc. 30. 17:49
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezi mindennap hogy kaptam jegyet,elmondom ha rossz ha jó és ezen kívül nem nagyon ellenőrizget,bízik bennem és ezért nem fogom soha átverni :)
2011. márc. 30. 17:50
 5/21 anonim ***** válasza:
87%

hehe.. nálunk kicsit másképp van...

(Romániában élünk, ezért az osztályzatok 1-10 között vannak)

az átlagom eddig mindig 9.94 vagy 10 volt :D

anyum se, apum se nézi soha az ellenőrzőm, én meg sunyin csak a jókat mondom és dolgozom rajta hogy kijavítsam

például a tavalyi néhány 8-asról meg egy 7-esről fogalmuk sincs (az az egy 7-es volt a legkisebb jegyem :D)

:D:D:D

2011. márc. 30. 17:56
 6/21 anonim ***** válasza:
82%
ja és az elfelejtettem leírni hogy másfél éve nincs egy jegy sem aláírva az ellenőrzőmben :P
2011. márc. 30. 17:57
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Itthon elmondom a szüleimnek, hogy megkaptuk ezt a dolgozatot és ennyi lett / feleltem ebből és ennyi lett. Néha azt is mondom, hogy megírtuk ma ezt a dogát, úgy érzem jól sikerült 4 vagy 5 lesz.

Az ellenőrzőmet hónap végén vagy a következő hónap elején mutatom meg és akkor írja alá anyum a jegyeket. Az ellenerzőnk olyan, hogy vízszintesen vannak a tantárgyak, függőlegesek pedig a hónapok és a táblázat utolsó sora a szülő aláírása. Így minden hónapban 1x írják alá a szülők az ellenőrzőt.

15/L

2011. márc. 30. 18:14
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Minden nap megkérdezik hogy kaptam-e jegyet.Én elmondom ha rossz ha jó,de olyanokat is hogy pl. ma írtunk töriből de nem sikerült olyan jól...Azt mondják hogy biztos jó lesz ne aggódjak:DD

Egyébként amikor apum itthon(kb.2 hetente egy hétvégére) van és van olyan jegy ami nincs aláírva akkor azt Ő írja alá:D

2011. márc. 30. 19:05
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk elektronikus napló van, tudják a kódomat, úgyhogy igazából bármikor megnézhetik amikor akarják, de nem nagyon szokták. Úgyis minden nap elmondom ha kaptam valami jegyet, különösen ha rosszat, mert az idegesít, és ilyenkor általában megnyugtatnak, hogy nem számít. :D Jó tanuló vagyok amúgy, meg mindig is rám bízták a tanulást/jegyeimet, úgyhogy sose féltem elmondani.
2011. márc. 30. 19:32
 10/21 anonim ***** válasza:
43%

nem ellenőrzik. Ha kapok valamit akkor mondom.. a zellenőrzőm már másfélhónapja nincs meg szóval nem igazán tudják aláírni :D De nem szégyeltem sosem a jegyeimet. :)

4,9 (tesimiatt:S) az átlagom

15L

2011. márc. 30. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!