Majorette kérdése:
Mi a véleményetek a Louanne névről?
Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 20:20
11/25 A kérdező kommentje:
Természeesen lánynév és am Luennek kell mondani x)
2011. márc. 28. 13:31
12/25 tetris válasza:
Annyi csodálatos szép, tiszta, ősi, magyar nevünk van. Miért kell a külföldieket majmolni? Vajon a franciák adnak magyar nevet a gyermekeiknek? Nem valószínű.
Ezt a Louieuenne nevet még becézni se lehet normálisan. És igen, igazuk van a többieknek. Szerintem is cigányos, kivagyi, feltűnősködő, majomkodó. Nekem se tetszik.
14/25 anonim válasza:
Ha nem egy magyar ember neve akkor szerintem szép név.Olyan "regényhősnős" név:)
15/25 anonim válasza:
A Lakatos az nem cigány vezeték név?[mármint a cigányok nagy része Lakatos:D]
Amúgy nekem bejön.Az én nevem sem magyar,talán ezért is tetszik ez a Louanne.Első hallásra egy francia csajra gondolnék:D
16/25 A kérdező kommentje:
Tetris:olvasd el a 20:57-es kommentemet-.-" utánna "majomkodj"-.-"
2011. márc. 28. 20:03
17/25 A kérdező kommentje:
Am teris:felvilágosítalak,hogy Lounak becézik x)És nem feltétlen francia név angol is lehet...
2011. márc. 28. 20:04
18/25 anonim válasza:
tegnap 20:39
szakadok a röhögéstől!!!!!!!!!!!!!xd
19/25 anonim válasza:
Nem rossz. Persze, szép. :) Csak nem Magyarországon...
20/25 A kérdező kommentje:
Köszi!!
2011. márc. 29. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!