Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 13 éves lányok! Van barátotok?

13 éves lányok! Van barátotok?

Figyelt kérdés
2011. márc. 26. 11:01
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
88%
Van igazság azokban amiket előttem írtak, persze a normális válaszokra gondolok. 14 éves vagyok és már volt barátom (majdnem 1 évig voltunk együtt), leírnám egy kicsit más szempontból, mint az előttem szólók. Szerintem nem baj, ha ilyen idősen van barátja valakinek, mert így kicsit könnyebb túlélni a tinikort, ezt úgy értem, hogy pl.: valamelyikőtök összeveszik a szüleivel, van kivel kibeszélni a dolgot, támaszt nyújthattok egymásnak. Ha van barátod van kire gondolni és valakivel programot szervezni, így nem unatkozol és nem gépezel annyit meg hasonlók. Valamint nem utolsó sorban betekintést nyersz a másik nem életébe, ani nagyon jó alap a későbbi kapcsolataidhoz. (Na meg alkalmazkodni is jó megtanulni ebben a korban, sok konfliktustól megkímél). Persze mindezeket bizonyos határokon belül! Gondolom itt mindenki érti mire célzok, ezért nem is részletezem. Remélem segítettem. 14l
2011. márc. 26. 11:45
 22/47 A kérdező kommentje:
11:45 - köszi, hogy ilyen részletesen kifejtetted ;)
2011. márc. 26. 11:47
 23/47 anonim ***** válasza:
76%

Nekem volt 2 hónapig, de egy ideig nem lesz:'( Ő kért még egy esélyt és utána dobott Facebook chat-en. Na, ő az a balf@sz, akit nem kívánok senkinek a háta közepére sem!

13L

2011. márc. 26. 11:51
 24/47 A kérdező kommentje:
11:51 - sajnálom, hogy így végződött :'( T
2011. márc. 26. 11:55
 25/47 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Igaz, én már nem vagyok 13, de tudok hozzászólni. Nekem 13 évesen nem volt barátom, 17 évesen volt az első pasim, de emlékszem, 13 évesen már nagyon vágytam a szerelem érzésére :)

Anyukámnak 14 évesen volt az első barátja, akivel aztán hosszú éveket jártak, minden testi kapcsolat nélkül, majd azért kipróbálták pár év múlva :P Aztán házasság, még éltek kicsit, és jöttem én :) Mindez abból a kapcsolatból, ami 14 évesen kezdődött.

Én követtem a példát, az a kapcsolatom, ami 17 évesen az első volt, mára már házasság :)

Remélem, ezen vélemény is tetszeni fog ;)

2011. márc. 26. 12:01
 26/47 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem korai, ebben a korban még éretlen gyerekek, fogalmuk nincsen a kapcsolatról, max a szexuális részéről és azt akarják minél hamarabb művelni. Az ellen nem lenne kifogásom, ha a gyerekem fiúkkal is barátkozna, de amíg ki nem járta az általános addig olyan értelemben fiú barátja ne legyen, mert nem neki való, nem támogatnám. Mai fiatalokban sajnos nem igazán lehet megbízni, leginkább annak örülnék, ha majd csak 16 éves kora körül kezdene a fiúkkal foglalkozni.
2011. márc. 26. 12:03
 27/47 A kérdező kommentje:

12:01 - a te véleményed is nagyon tetszik! anyukád, és te is nagyon szerencsés vagy, hogy olyan fiút találtatok, aki ma már a férjetek :))

12:03 - nem mindenki, csak a szexet, akarja kipróbálni ;) van aki csak azt akarja, meg felvágni, de nem mindenki :D

2011. márc. 26. 12:10
 28/47 anonim ***** válasza:
3%
nekem csak vibrátorom van 9/l
2011. márc. 26. 14:15
 29/47 anonim ***** válasza:
84%
én 14 vagyok ,de nincs
2011. márc. 26. 14:20
 30/47 anonim ***** válasza:
71%
Hát van egy 8.os akivel tegnap "viccből"mondtam h járni akarok vele meg minden,de ő komolyan is vette...de amúgy lehet hogy fogok járni vele,mert végülis tetszünk egymásnak..hétfőn kiderül:D
2011. márc. 26. 16:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!