Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért van ez így? (lent)

Miért van ez így? (lent)

Figyelt kérdés

Amikor reggel felöltözök, általában divatosnak látom a ruháimat. Azonban mire hazaérek, úgy érzem, hogy soha többé nem akarom felvenni őket, olyan rondák. Miért érzek így? 15/L

u.i.:ti mibe szoktatok suliba járni? (nemet és kort írjátok oda)

2011. márc. 21. 20:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mert nő van.

Én egy szakadt farmer, egy emberibb póló, pulóver meg bőrkabát. Mellé társul hidegebb napokon egy bakkancs, mostanság sportcipő.

2011. márc. 21. 23:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
17f, bocsi, elfelejtettem írni. (előző)
2011. márc. 21. 23:07
 3/5 Strigi ***** válasza:

Felsorolom. :)

- Kamaszkorú vagy, ezért elégedetlenkedsz.

- Lány vagy, ezért hiú vagy.

- Reggel kipihent vagy és jókedvű, estére elfáradsz, valószínűleg az iskola sem a legjobb dolog, ami történhet veled, ezért általánosan kedvetlen leszel, és még kritikusabb.

- Ha valaki tesz a kinézetedre egy rossz megjegyzést, az az egészet megduplázza.

Embereld meg magad, és kész, no problem. :)

2011. márc. 23. 17:05
 4/5 anonim válasza:
vagy menj ruha nélkül...szeretem a hamvas barackot
2011. márc. 31. 21:16
 5/5 anonim válasza:
Én reggel felveszem a divatos napi ruháimat, de iskolába menet elcserélem a hajléktalanokkal a ruházatomat, majd kicsit hempergek a sárba meg némi ürülékben is. Amikor beérek a suliba nagyon jól érzem magam. Próbáld ki.
2011. márc. 31. 21:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!