175 CENTI 75 KG?
"a b.nőm 172 cm, 59 kg
szval sok, nagyon sok
(Amúgy én 153 cm vagyok, és 39 kg :P)"
te hol élsz? a marson? eskü nem vagy norm..attól,méghogy te törpe vagy nehogy azt hidd h a barátnőd kövérebb mint te.Elvileg,úgy van hogy a magasságól le kell vonni 110et és akkor ha u.annyi ez a szám mit a testsúlyod,akkor ez ideális.Ha evvel a módszerrel levonok a te magasságodból,vagyis abból a 153centiből 110kg-ot akkor kapok 43at,magyarul mivel te 39kg vagy,kell híznod 4kgot.
Na most jön a kedves barátnőd.Mivel Ő elég magas 172cm akkor ha az Ő testsúlyából levonunk 110et akkor kapunk 62kgot,magyarul a barátnődnek kellene híznia 3 azaz három kilót. Így körülbelül ugyan olyan az alkatotok.
Szóval a barátnőd NE kövér.-.-
14L
Szerintem csak akkor fogyózz,ha zavar ez az egész.
Ha nem látszik és nem is zavar a dolog,semmi értelme.Ne másoknak akarj megfelelni,hanem magadnak.:)
14/L
Hát nem kevés, de végülis nem olyan vészes, mert nagyon magas vagy. :) Én 167 cm-hez vagyok 63 kg, és 10 kg-t szeretnék fogyni, mert az 53 kg nekem az álomsúly, és szerintem neked is lekéne adnod pár kg-t, de nem muszáj 10et, ha ledobsz 5-6 kg-t szerintem már egész csini leszel. Én épp ma voltam orvosnál, nekem azt mondta, hogy én maximum 5 kg-t fogyjak még, és akkor szép vékony leszek [igen, ennek ellenére 10et akarok]. :)
Amúgy én 12 évesen 155 cm és 64 kg voltam, tehát bőven ducibb, mint te. :D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!