Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányok, fiúk! A ti szüleitek...

Lányok, fiúk! A ti szüleitek milyen zenét hallgatnak? És ti?

Figyelt kérdés

Az enyémek Kárpátiát, meg ilyesmiket.:DD

Én a pop, poprock, r&b, lightosabb rock, ....ilyemiket szeretek.

2011. márc. 18. 10:29
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
50%

én emo, emocore, screamo, post-harcore, metalcore

a szüleim pop, rock, musical

2011. márc. 30. 15:33
 22/28 anonim ***** válasza:
51%
anya azt amit én Lady Gaga, Bruno Mars,apa inkább rockot Edda meg valami fura nevű angol zenekar :)
2011. márc. 30. 18:23
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Én: Underground rap <Odupla, Február13, Illegalvoice, essemm,Shuka,> Vagy Divizió, Vendetta,Vádló Bitófák, Kárpátia.

Apám: Kárpátia, ACDC, Guns N' Roses,

Anyám: ami a rádióban, Tv-ben megy <Divatszarok>

2011. márc. 30. 20:28
 24/28 anonim ***** válasza:

apa: mulatós, vagy bikini-féle rockot

anya: retro zenéket, igényes mulatóst, pop zenét, elektronikus popot, linkin park stílusú rockot

én: Eminemtől kezdve Lady Gagán át a Slipknotig mindenféle jöhet.

2011. ápr. 1. 17:57
 25/28 anonim ***** válasza:
A szüleim azokat a főleg magyar slágereket, amik az ő kamasz korukban voltak divatosak. Én meg ugyanazt kb. mint te, kérdező. 14/L
2011. ápr. 29. 19:23
 26/28 anonim ***** válasza:
Anyu a lightosabb rockot szereti, apu inkább a keményebbet preferálja ("hörgős metál"), én meg mindkettőt bírom.:D
2011. jún. 22. 20:11
 27/28 anonim válasza:

Apám azt, ami a rádióban megy, neo, class, ilyesmik, anyu pedig nem nagyon hallgat zenét, szerintem azért, mert nem ér rá, de mindketten örülnek, ha hallanak egy olyan zenét, ami menô volt, amikor ôk fiatalok voltak, én pedig disco, house, már gyerekkorom óta, igaz emiatt apu meg anyu is mindig beszólogat, ami nem esik túl jól, én se szoktam nekik mondani, hogy pfujj, milyen zenét hallgatnak, mert nincs abban semmi rossz, hallgasson mindenki azt, amit akar, csak ôk ezt nem így gondolják..

16 f

2011. aug. 13. 14:23
 28/28 anonim ***** válasza:

Apa igazából mindenfélét hallgat, néha teljesen elámulok, hogy ezt ő most tényleg szereti, néha meg ugyan ez, csak még hozzá be is fogom a fülem :D

Anya gregorián énekeket, a kocsiban mindig ez szól, amikor vezet, apát kiveri tőle a víz, engem nem zavar, van ami még tetszik is valamennyire :D

Én meg Pink Floydot, David Bowie-t szoktam a legtöbbször, ezek a kedvenceim, de persze szoktam mást is

13/L

2011. dec. 11. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!