Miért van az hogy 14-15-16 éves csajok közül sokaknak 20-21-22-23-24 éves pasijaik vannak?
Nekem még egyáltalán nem volt barátom, nemhogy 20-24 éves.
De tény, hogy a lányok általánosságban egy kicsit korábban érnek, mint a fiúk - nem külsőleg. Na most, ha szétnézek a korosztályomban, a 15-17 éves fiú ismerőseim 99%-a valamiért nem való hozzám. Vannak köztük, akik elég gyerekesek, míg mások hetente 2-3x járnak bulizni, hajnalig kint vannak és úgy berúgnak, hogy a fele dologra nem emlékeztnek abból, amit tettek, mondtak. Na, a másik meg, aki meg se szólal, csak ül csendben, vagy aki épp ellenkezőleg, túl sokat dumál, mindenkivel bunkó és mindenkinek beszól. Számomra egyik sem jó. És nem, nem azt mondom, hogy ne legyen benne a vicces dolgokban, hogy ne bulizzon, vagy hogy ne szóljon be senkinek se poénból. Tegye nyugodtan, hiszen én is szoktam hülyéskedni, én is eljárok néha szórakozni és igen, ha olyan társaság van és olyan a hangulat szoktuk egymást szívatni, de mértékkel. Ez itt a kulcsszó kérem szépen. Addig nincs gond, amíg mértékkel teszi mindezt, de ha határtalanul teszi, ott már gond van.
15/L
Nálunk erős barátságból alakult ki a szerelem.
13 voltam, mikor összejöttünk, ő tízzel több.
Azóta eltelt jó pár év, hamarosan a 3. házasságé évfordulónk jön, és van egy gyönyörű kisfiunk.
a fiúk később érnek, így lejön mondjuk 3 év, a plusz kettő-három pedig olyan kérdés, hogy a lány mennyire van "túlérve"
de egyébként sokszor csak nagynak hiszik magukat ezek a lányok, viszont az elsőre én magam példa vagyok. 2 éve vagyunk együtt a barátommal, aki 4 évvel idősebb nálam:)
Egy 15 éves lány érettebb, mint egy 15 éves fiú.
nekem 14 évesen volt egy 14 éves barátom, olyan volt, mintha az öcsém lenne. Nagyon idegesítő volt..
Rajta kívül 3-4 évvel öregebb barátaim voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!