Találhatok valakit, aki ilyen? Hol? (Kérdés lent)
szija:D
nekem van :) ha gondolod ird meg privibe msn-ed:D én is ilyen vagyok.. azaz nem csak a buli érdekel meg a pia meg a drog..:D tanulok is (: én is szoktam verseket írni stb :D
14L
Szia:) Én is szívesen leveleznék veled, én zenész vagyok. De ha személyesen szeretnél megismerni embereket, szerintem keress fel egy színjátszó kört:)
13L
Nekem is irhatsz.
Bár nem igazán azok a témaköreink , de mindenről szivesen beszélgetek (:
nekem is írhatsz.
Nagyon szeretek színházba járni, olvasni, néha-néha berseket is írok.. bár nem olyan jók.. :(
éés soha nem ittam, cigiztam, vagy drogoztam!! amúgy hány éves vagy? én 13, 8.-os.. :) (nemsoára 14 :):))
szia
én is hasonló vagyok
olvasok.szeretem a színházat.
verseket ugyan nem írok de beszélgethetünk ha van kedved(:
15 L
Szia!
Én is ilyen vagyok, nagyjából. :)Ha gondolod nyugodtan írj :)
16L
Nekem is írhatsz, ha gondolod. :)
15/l
Nekem is írhatsz! Én nem írok verseket, de nagyon szeretek verset olvasni, imádom a színházat, mondjuk már elég rég voltam:(
18L
nekem is ha gondolod: D én is pont ilyeneket keresek.Imádom a művészetet,de a mai kamaszokat már csak a buli meg a divat érdekli: ) tisztelet a kivételnek!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!