Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Találhatok valakit, aki...

Találhatok valakit, aki ilyen? Hol? (Kérdés lent)

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a környezetemben édesanyámon kívül szinte senki nincs akivel úgy eltudok beszélgetni, hogy tényleg mindketten élvezzük. Különc vagyok, imádok színházba járni, olvasni, verseket írok, de ezekről senkivel nem tudok beszélni, mert mindenkinek csak a pia és a buli fontos. Levelezőpartnert keresnék, aki hasonló érdeklődésű, hol találhatnék? Vagy esetleg itt nincs valaki, akinek lenne kedve? :)
2011. márc. 13. 19:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%

szija:D

nekem van :) ha gondolod ird meg privibe msn-ed:D én is ilyen vagyok.. azaz nem csak a buli érdekel meg a pia meg a drog..:D tanulok is (: én is szoktam verseket írni stb :D

14L

2011. márc. 13. 19:30
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia:) Én is szívesen leveleznék veled, én zenész vagyok. De ha személyesen szeretnél megismerni embereket, szerintem keress fel egy színjátszó kört:)

13L

2011. márc. 13. 19:53
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Színjátszókörön én is gondolkodtam, de az nem menne, túl szégyenlős vagyok hozzá és jobban szeretem nézni, mint csinálni... :D
2011. márc. 13. 19:54
 4/11 anonim ***** válasza:

Nekem is irhatsz.

Bár nem igazán azok a témaköreink , de mindenről szivesen beszélgetek (:

2011. márc. 13. 19:55
 5/11 anonim ***** válasza:

nekem is írhatsz.

Nagyon szeretek színházba járni, olvasni, néha-néha berseket is írok.. bár nem olyan jók.. :(

éés soha nem ittam, cigiztam, vagy drogoztam!! amúgy hány éves vagy? én 13, 8.-os.. :) (nemsoára 14 :):))

2011. márc. 14. 12:12
 6/11 anonim ***** válasza:

szia

én is hasonló vagyok

olvasok.szeretem a színházat.

verseket ugyan nem írok de beszélgethetünk ha van kedved(:

15 L

2011. márc. 14. 18:33
 7/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is ilyen vagyok, nagyjából. :)Ha gondolod nyugodtan írj :)

16L

2011. márc. 15. 13:27
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem is írhatsz, ha gondolod. :)

15/l

2011. márc. 15. 15:55
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem is írhatsz! Én nem írok verseket, de nagyon szeretek verset olvasni, imádom a színházat, mondjuk már elég rég voltam:(

18L

2011. márc. 16. 15:02
 10/11 anonim ***** válasza:

nekem is ha gondolod: D én is pont ilyeneket keresek.Imádom a művészetet,de a mai kamaszokat már csak a buli meg a divat érdekli: ) tisztelet a kivételnek!

14/L

2011. márc. 18. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!