Neketek meny spórolt pénzetek van?
Figyelt kérdés
2011. márc. 11. 20:45
11/19 anonim válasza:
kb 18000 ft.gyüjtök xboxra :D
12/19 anonim válasza:
Kb 1200-1300 euró, és kb 15ezer forint.:)
Az eurót azt kiskorom óta gyűjtöm, mindig rokonok adják karácsonyra, szülinapomra, stb...-re, és anyu nem engedi, hogy elköltsem "felesleges dolgokra" :D
A forintot meg úgy gyűjtöm, hogy aputól kérek pénzt aputól valamire, aztán ha még marad a pénzből, azt meg tartom. Ebből is elég ritkán költök.
14/L
13/19 anonim válasza:
kb 35-40.000ft, nem tudom pontosan mert a számlámon is van valamennyi meg a pénztárcámban is .
14/19 anonim válasza:
10euró meg 50.000.ft.(eladtam mind a 2 telefonomat meg a biciklimet) gyűjtök új laptopra.:)
14L
15/19 anonim válasza:
Bocs,ha kötekvőnek látszok,de ehhez a kérdezőnek semmi köze.
Az,hogy kinek mennyi pénze van,egy magánjellegű dolog. (kivéve vásárláskor)
16/19 anonim válasza:
Valószínűleg csak kíváncsi és úgyis csak az mondja meg aki szeretné.Visszaélni sem tud vele mivel anonim oldal
17/19 anonim válasza:
Kb.20000 Ft, de most nőni fog mert több zsebpénz kapok(1000->2000)És az eddigi 500 helyett 1000et fogok havonta megtakarításba rakni:)
13/L
18/19 anonim válasza:
én teljesen hasonlóan vagyok, mint 20:54. így vettem magamnak 2x fényképezőt, egyszer félig telefont. ha valamire kell így, akkor elköltöm. mondjuk nekem ruhát, kaját, bérletet, ilyesmit a szüleim fizetnek, és ünnepekre is viszonylag sokat szoktam kapni.
19/19 anonim válasza:
Hát én most a kresz tanfolyamra gyűjtök és most van 60000 magyar forintom meg 450 amerikai dollárom de nem szoktam marhaságokra elkölteni például nem veszek havonta új telefont mert a régit már meguntam ....stb stb.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!