Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek ez normális?

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

Anyukámról lenne szó, ugyanis nagyon nagyon szigorú.

Itthonról csak hosszú beszélgetések után mehetek el, de ez még nem is lenne gáz.

Azonban az iskolában elképesztően sokat követel. Félévkor volt 3 db 4-esem tesiből technikából, és magatartásból

Tesiből csak azért mert volt egy egyesem amiről nem tudtam, csak úgy arcra írogat be a tanár 1-eseket.

Amúgy színötös voltam. És mikor megmutattam a bizonyítványt, elkezdett ordítozni, meg hogy én nem is az ő fia vagyok, egy erkölcstelen bunkó, meg ilyenek. És elmondta, ha nem lesz kitűnő év végére akkor nyáron majd végig itthon kell ülnöm. Ja és 8.-os vagyok, és 6 osztályos gimnáziumba járok, tehát a felvételi miatt nem kell izgulni. Másoktól hallom, hogy nekik otthon mondják h ők csak tanuljanak, ilyesmi, nekem kitűnőnek kell lenni, ja és még mindenben segíteni, és egy csomó mindent megcsinálni itthon. Ezen kívül még edzeni is járok, néha nincs időm leülni se.

Azt szeretném kérdezni szerintetek ez normális???????

2011. márc. 4. 20:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
hát már bocsi de anyud nem normális hogy ilyen szigorú elvárásai vannak!15/L
2011. márc. 4. 20:59
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem, egyáltalán nem normális.

Szólj neki hogy egy kicsit vegyen vissza, mert túlzásba viszi a dolgot.

2011. márc. 4. 21:02
 3/17 anonim válasza:
100%

biztos csak jót akar de nem, ez nem normális! :/ én pl nulla szigorral is 5 ös vagyok szerintem semmi értelme :S

sajnállak haver ezt meg kéne dumálnotok szerintem ha közben nem ordít le... 15/F

2011. márc. 4. 21:04
 4/17 A kérdező kommentje:
Ja és a múltkor is kaptam egy 2-est németből szavakból mert nem tudtam hogy írtunk, attól még 5-ösre állok, de azért egy negyed óráig mondogatta hogy én milyen mocskos ember vagyok, meg még meddig felhánytorgadta.....
2011. márc. 4. 21:29
 5/17 A kérdező kommentje:

nem sűrű a kettes, sőt ez az életem első kettese....

ja és bocsi *felhánytorgatta

2011. márc. 4. 21:30
 6/17 anonim ***** válasza:
Mondd meg anyádnak, hogy semmi köze hozzá, hogy milyenek a jegyeid. NEM NEKI TANULSZ!!!Ha meg semmi nem jó neki akkor menj el bentlakásos suliba. Ott már nem szólhat bele az életedbe.
2011. márc. 5. 10:24
 7/17 anonim ***** válasza:
43%

De van köze hozzá. Amíg ő tartja el, amíg ő vesz meg neki mindent, amíg egy házban élnek, addig van köze hozzá.

Egyébként ez már tényleg nem normális, és azok kívül, hogy ülj le vele beszélgetni, nem tudok mit tanácsolni.

2011. márc. 5. 13:25
 8/17 anonim ***** válasza:
abnormálisan szigorú.
2011. márc. 5. 13:55
 9/17 anonim ***** válasza:

Ez nem normális.

Amúgy meg ki nem sza..ja le a tesit már nem azért?

Meg a technikát?

Meg a magatartás?

A négyes magatartás amúgy is tökéletes.

Más szülő örülne, ha ilyen jó tanuló gyereke lenne..

2011. márc. 5. 14:05
 10/17 A kérdező kommentje:

Ja és 4-est nem szabad kapni mer akkor hu de nagyot csalodott bennem, és hogy csak megyek a leejtőn meg ilyenek.

Nem nagyon lehet elviselni ezt a tökéletesség mániát

2011. márc. 5. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!