Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Fiam miért veszi fel a női...

Fiam miért veszi fel a női ruháimat amikor nem vagyok otthon?

Figyelt kérdés
2011. márc. 3. 16:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem ő nő akar lenni. Vidd el pszicho mókushoz, amég nem késő, nehogy a végén bu*i váljék belőle. Neveljétek férfiassá, nézessetek vele Sly, Willis, Gibson filmeket, hogy megtudja micsoda királyság fiúnak lenni, meg hasonlók, a léyneg hogy rakjátok rendbe, hoyg felelősségteljes férfi legyen belőle, ne egy szétplasztikázott bu*i
2011. márc. 4. 15:36
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem viddd el fodrászhoz. Csináltass neki frufrut ,de fiusat,röviddel! pl: [link]

(remélem megjeleniti a képet!! )

És vidd el vásárolni. Vegyél neki tiszta cool igazi fius ruhákat ,és alakítsd át. Lehet ,hogy most nem tetszik a stílusa,és nem tudja ,hogy igenis vannak trendi férfi ruhák.. És nem tudja ,merre mmmenjen,lehet fél ,hogy már csak a női stilus maradt....

Próbáld ki... (13 L :)) )

2011. márc. 4. 17:41
 13/21 anonim ***** válasza:
4%
Mert transzi. Jó kis búza lesz belőle!
2011. márc. 4. 17:47
 14/21 anonim ***** válasza:
10%
az utolsó jkól mondkja
2011. márc. 4. 17:47
 15/21 anonim ***** válasza:
68%

Nos, igen, lehet szexuális identitáskereséssel kapcsolatos. Arra ebből még korai volna következtetni, hogy milyen lesz az orientációja, lehet hogy csak nagyon erőteljesen azonosult veled és kinövi, lehet hogy nem fogja kinőni.

A megszégyenítést és leszidást kerülni kellene, mert ha ezt akarja csinálni, az úgysem használ, csak titkolni fogja, és elveszted a bizalmát.

Ha ez nem múlik el nála spontán, mindenképp azt javaslom, hogy keressetek fel közösen egy pszichológust.

2011. márc. 5. 01:02
 16/21 anonim ***** válasza:
Lehet, bunkóság csak így rákérdezni, de egyedül neveled a fiadat?
2011. márc. 5. 06:08
 17/21 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem Mana-Sama a példaképe és goth lolita syeretne lenni. *-*
2011. márc. 6. 02:43
 18/21 anonim ***** válasza:
7%
hát ez naon durva én csak anya papucsát szoktam felvenni de hogy még a szoknyát meg a harisnyát is.............hát az már nem semmi!!!! 13/f
2011. márc. 9. 19:36
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
utosló, és a papucsát mért szoktad....-..-" dickhead
2011. márc. 12. 18:27
 20/21 biandora válasza:
100%

Ennek ezer oka lehet, ha tartóssá válik, éppúgy lehet szexuális eredete (pl fétisizmus, kialakuló transzvesztitizmus) vagy érzelmi, de szélsőséges esetben valóban lehet, hogy szexuális orientációra utal. Egy egészen biztos: semmi kóros vagy káros nincsen benne, és semmi olyasmi, amin egy pszichológusnak oka vagy lehetősége volna változtatni.

Viszont ha túl nagy jelentőséget tulajdonitasz neki, megszégyenited, vagy bűntudatot keltesz benne -teljesen feleslegesen, hiszen ez nem bűn - annak valóban lehet életreszóló és elkerülhető következménye a személyiségre, ezért javaslom hagyd békén, mert ezzel senkinek sem árt, magának sem.

2012. máj. 24. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!