Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » É l e t e t e k legcinkesebb...

É l e t e t e k legcinkesebb sztorija?

Figyelt kérdés
Légyszi irjatok.
2011. márc. 1. 16:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%
10 db cink-tablettát vettem be egyszerre... na az szerintem nagyon cinkes volt...
2011. márc. 1. 16:30
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Muszáj a legcinkesebb? Az már annyira cinkes, hogy nem bírja a billentyűzet :D
2011. márc. 1. 16:35
 3/12 A kérdező kommentje:

Jólvan ám :DDD

akkor a leggázoabb ^^

2011. márc. 1. 16:44
 4/12 anonim ***** válasza:
85%

Hát ez inkább a barátnőmnek ciki de én is ott voltam mellette ugyh. nekem is nagyon égő volt.

Tavaly nyáron egyik nap elmentünk mekizni. Kint volt kb. 40fok ugyh. nagyon vágytunk egy kis fagyira. A sor hatalmas volt és a pénztárnál pont egy diák munkás (kb. 16 lehetett) volt. 1 óráig álltunk sorba. A barátnőm közben toporzékolt és minden mozdulatával arra utalt hogy ő mennyire unatkozik és hogy igyekezhetne már az a diák. De ezt a fiú is észrevette ugyh. direkt lassabban csinált mindent. Aztán végre sorra kerültünk. A b.nőm egy álompitét kért EPER öntettel bunkón megjegyezte a fiúnak hogy hipergyorsan csinálja. A srác ezért eper helyett csoki öntetet rakott a fagyira. :P Barátnőm annyira bepipult hogy hozzávágta az Én salátámat. A srác erre ráöntötte a fagyit a fejére. xD B.nőm elkezdett ordibálni hogy beszélni akar a főnökkel. Szóltak is neki....minket kitiltottak a srácot meg kirúgták. :)

Akkor és ott ez nagyon nagyon nagyon égő volt számomra (hát még a barátnőmnek. Most így visszagondolva inkább vicces történet. De ennél cikisebb dolog nem nagyon történt velem szerencsére. :)

16/L

2011. márc. 1. 16:47
 5/12 A kérdező kommentje:

Utolsó ez jó :DD

még jo h kirugták.... am meg a bnőd se semmi :D

2011. márc. 1. 17:35
 6/12 anonim ***** válasza:
87%

egy szerelmes dalomat adtam be németházi helyett-.-"

13L

2011. márc. 1. 20:35
 7/12 anonim ***** válasza:
92%

juj ezek nagyon durvák lehettek.

Mi b.nőmmel felmásztunk a fánkra.Megbillentem (: D) megfogtam a kezét és magammal rántottam, a szomszéd néni kertjébe.Aztán meg bekellett kopognunk hogy: tessék már kiengedni minket.xD

Na hát ez akkor nagyin durva volt.xD:P 12/L

2011. márc. 2. 06:08
 8/12 anonim ***** válasza:
88%
A barátnőm és én nagyon sokat webkamerázunk egymással. Egyik nap elbúcsúztunk de én sem a webkamerát sem a gépet nem kapcsoltam ki. Elmentem zuhanyozni. Miután visszamentem az ágyamhoz (ami a gép előtt van)megtörölköztem, bekentem magamat testápolóval és felvettem a pizsimet. Mikor visszaültem a géphez hát ki nézett velem farkasszemet? Hát a barátnőm bátyja és annak a haverja ... Nagyon ciki volt. Még jó hogy háttal voltam végig és hogy a kamerában nem volt benne csak a felsőtestem.. Remélem nem láttak sokat :S
2011. márc. 3. 18:44
 9/12 anonim ***** válasza:
70%

Ezek de nagyok!

Főleg a szomszéd nénis.

Én és az öcsém egyszer lovastúrán voltunk még amikor Koreában laktunk, és a barátnőm ment elől a kamerával a kezében. Mi pedig éppen tengerpartnál jártunk, vágtáztunk, tök mesebeli volt az egész, egészen addig, amíg a barátnőm (mert ugye hátra nézett felénk, hogy kamerázzon) nem vette észre a fát, és itt bekeményedtek a dolgok. Az öcsém kiabált neki, hogy forduljon meg, viszont amikor a barátnőm kapcsolt, már késő volt: az ág úgy homlokon találta, hogy egyszerűen lefordult a lóról, és mivel az öcsém volt hozzá a legközelebb, belekapaszkodott, viszont ezzel csak őt is lerántotta a lóról. Itt borult a túra, mert barátnőm enyhe agyrázkódást kapott, az öcsém meg nem tudom, miért, de röhögőgörcsöt, és szegény barátnőmet végig úgy kísérte el a kórházig, hogy egy értelmes szót nem tudott kinyögni a nevetéstől. Féltem, le fogok neki keverni egyet.

A sürgősségin pedig amikor odaértünk, eléggé furán néztek ránk: egy röhögőgörcsös kissrác (öcsém kábé hát-nyolc volt), egy agyrázkódásos, vérzőhomlokú lány, és egy zavarodott, semmit sem értő lány, mivel - hát mert magyar vagyok - elkezdtem neki hadarni a problémát magyarul. Két perc beszéd után jöttem rá, hogy Koreában vagyunk, ezért gyorsan fordítottam, viszont a nő szerintem elkönyvelt idiótának. Két óráig vártunk, amíg a barátnőmet rendbe rakták, meg minden... viszont a legcinkesebb szerintem az volt, hogy a lovakat a parton hagytuk.

Jó isten, amit akkor éreztem, azt nem lehet leírni. Azt hittem, hogy ott, a kórház közepén fogok sikító- és rombolórohamot kapni, viszont szerencsére sikerült megfékeznem magam. A lovak visszakerültek a lovardába, mert három lovardás ismerősünk (azóta ők az istenek) megtalálták őket, és visszavitték a lovardába, viszont másnap képzelhetitek, hogy álltam a lovarda tulajdonosa elé!

Ez beillene egy hollywoodi filmbe, viszont élőben tökre más. Leírva nem az igazi, de azt, hogy ilyet átéljetek, a világért se kívánom nektek! Messze aranyérem a kínossági táblán több szempontból is.

2011. márc. 3. 19:19
 10/12 anonim ***** válasza:
50%

Én vagyok a szomszéd nénis.Köszönöm:D

Van még egy ha már így a lovakról van szó:D :

Tanultam lovagolni és ügettem,de előtte láttam hogy az egyik kiscsaj lovastornázik.Megkérdeztem az oktatómat hogy megcsinálhatok-e egy ülésváltást?Azt mondta,hogy persze,de csak lépésbe.Első fordulásnál lezúgattam a paciról.:D(többen is voltak ott..csak a hatáskedvéért:D)

De nem ez a szép benne hanem az hogy amikor felakartam ülni ismét,nem tudtam annyira röhögtem.:D

Amikor pedig félig-meddig sikerült felkecmeregnem,visszaestem.:D

De aztán mégiscsak sikerült:)

Ez nem volt annyira ciki,mint a szomszédnénis produkció.Inkább csak vicces.:)

2011. márc. 4. 06:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!