Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Más tudja, hogy a szülei...

Más tudja, hogy a szülei tervezték-e vagy csak besikerültek?

Figyelt kérdés

Náluk ez tabu, nyíltan sosem volt róla szó, de félszavakból tudom, hogy én két tervezett gyerek mellé besikerültem. Ez engem egy kicsit bánt.

14/L

2011. márc. 1. 14:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezen ne aggódj,ugyanúgy szeretnek, engem terveztek öcsémet nem,de ugyanúgy szeretnek minket. Mi sem terveztük a babát,de már 32 hetes terhes vagyok, és nagyon várom,hogy a kezemben tarthassam a kisfiam.
2011. márc. 1. 21:35
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig is tudtam, mert anyukám engem nagyon fiatalon szült. De pont letojom, szeret és n is őt és kész.
2011. márc. 1. 22:35
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ez teljesen nyíltan kezelt dolog. Én, a legidősebb egy megátalkodott kotonszökevény vagyok, szóval csak úgy lettem, de mivel a szüleim akkor már házasok, és 25 év körüliek voltak, örültek, és megtartottak. Sosem éreztem hátrányát, hogy nem betervezett vagyok. Az idősebb húgom már tervezett gyerek volt, míg a fiatalabb megint csak becsúszott baba (éljen a "biztonságos óvszer...), de neki is örült az egész család, imádjuk!
2011. márc. 2. 10:54
 14/18 anonim ***** válasza:
Én tudom, hogy tervezett gyerek vagyok, soha nem is titkolták. :)
2011. márc. 4. 21:06
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi hárman vagyunk testvérek és én és az öcsém csak be sikerültünk, csak a húgom volt tervezett de mostanában ő legrosszabb.
2011. márc. 5. 10:23
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
A bátyám "besikerült" az eljegyzés és az esküvő között félúton, 5,5 évvel később engem már 10 hónapnyi próbálkozással hoztak össze.
2011. márc. 7. 19:33
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Anyám tervezett, apám nem. Anyu abbahagyta a fogamzásgátlót, mert úgy döntött, hogy neki baba kell, 29 éves volt. Apám nem akart gyereket, mert fiatalnak érezte magát, 24 volt. Apám persze nem tudott arról, hogy nem védekeznek. Anyám csak akkor mondta el, hogy terhes, amikor már nem lehetett elvetetni. Ezek alapján anyámnak kéne szeretnie, apámnak meg nem. Anyám 8 éves koromban elhagyott, csak 22 évesen láttam viszont, amikor agyvérzés miatt lebénult és nekem kellett gondoskodni róla...

Nem az számít, hogy hogy jött össze a baba, az számít amit iránta éreznek a szülei. Nekünk négy gyerekből kettő tervezett, kettő jött magától. Semmi külünbség nincs.

2011. márc. 7. 20:36
 18/18 anonim ***** válasza:

Olyannyira besikerültem,hogy nem is válalták a nevelésem.:/

15/L

2011. jún. 18. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!