Szerintetek nem lesz baj, hogy a 13 éves lányomnak ilyen a zenei ízlése?
Figyelt kérdés
Megnéztem a zenés pendrive-ját, és elég változatosnak találom... Rengeteg Green Day, 30 seconds to Mars, Bruno Mars és Mika. Szerintetek ezek milyen zenék? Nem lesznek rá rossz kihatással?2011. febr. 28. 20:32
11/19 anonim válasza:
Mi baj lenne belőle? Nem a zene határozza meg a stílusodat, hanem a stílusod a zenét, amit hallgatsz. =) Általában belém is belém szoktak kötni a felnőttek, mert hogy hogy merészelek 11 évesen AC/DCt, Rammsteint, Metallicát meg Tankcsapdát hallgatni, de egyáltalán nem hat ki rám egyik előadó sem. Ebből a szempontból Bruno Mars meg a többiek "jobbak", mint amiket én szeretek.
12/19 anonim válasza:
Mellesleg szerintem is örülj, hogy nem Justin Bieber vagy Kesha hallatszik ki a szobájából.
13/19 anonim válasza:
én 9évesen Tankcsapda meg Kis Pál és a borz rajongó voltam :D mostis csak már rengeteg más zenét is hallgatok.. szerintem nem volt rám kihatással...
14/19 anonim válasza:
13 évesen depressziót, tankcsapdát, greendayt, abbát, republikot, eddát, acdc-t hallgattam, bőrkarkötőkkel voltam tele nyakig...fekete szemceruza.
Mára már elmúlott, pszichológia szakos vagyok:D
2o_L
15/19 anonim válasza:
Én ennyi idősen megátalkodott metálos voltam, ahhoz képest a lányod zenei ízlése tök nyugis... Green day gagyi gumipánk, de baja nem lesz tőle, a 30 second to mars igényes zenét játszik (és Jared Leto egy félisten*.*), Bruno Marsot nem ismerem, Mika pedig halálos pofa és nagyon feldob a zenéje, imádnivaló:) Szerintem örülj, hogy ilyet hallgat.
16/19 A kérdező kommentje:
Nem is baj, ha csak műpunk a leányzó..
2011. márc. 2. 17:21
17/19 anonim válasza:
Én is ilyet hallgattam,meg hallgatok is még most is :)
Minden zenefajtát szeretek,punk-rock-metál-pop-r´n´b-opera is akár.s nem csak az angol-magyar zenéket hallgatom,hanem német-szerb-olasz-spanyol-török-román.ez jut most eszembe :) szóval semmi gond :)
Bruno Mars a kedvencem..
egy 17éves lány :)
18/19 anonim válasza:
Miért lenne baja tőle? Én is ennyi idős koromban kezdtem el Green Day-t,30 seconds to Marsot hallgatni, Bruno Mars és Mika zenéje pedig abszolút nem lesz rá rossz hatással:)
15/L
19/19 anonim válasza:
nesemmi 30 Second to Mars mellett Mika. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!