Szóljak róla anyáéknak vagy valakinek hogy tudom?
Nemrég megtudtam,hogy a nagyim a bankba a nevemre betett 20.000.000 forintot!Nem tudom,hogy mióta van ott,de azt sem ,hogy ennyi pénze van a nagyimnak.Jó,elég jól élünk,nem kell könyörögjek,ha szeretnék valamit,de azért na...Lehet,hogy még a szüleim sem tudnak róla,a tatám fecsegte ki ezt is véletlenül,de nem tudom,hogy most mit csináljak...
De nem értem,hogy miért tett be ennyi pénzt a bankba???
És hogy vegyem ki a pénzt bankból?
14 l
Az én nagymamám is tett félre nekem, az öcsémnek és anyuéknak is fél-fél millió forintot, én a 18. születésnapomon kaptam meg, de előtte is tudtam róla.
Szerintem a nagymamád azért tette félre neked, hogy ha majd elindulsz az életben, tudj esetleg lakást vásárolni és hasonlók.
Szerintem ne firtasd a dolgot, ha eljön az ideje, úgyis szólni fog róla és megkapod.
L/23
Én 13 vagyok. Nekem is tett a mamám az ÉN NEVEMRE be a bankba pénzt amikor megszülettem és az unokatesómnak is így kb. 11 éves koromra összegyűlt 350 000ft. Tudtak róla anyáék és én is. Akkor odaadta a mama tegyük be a bankba persze anyáék elköltötték vettek rajta hűtőt én meg nem kaptam belőle egy fityinget sem. pedig jó lett volna...
Anyáék is raktak nekem pénzt a továbbtanulásomra de az is lejárt és azt is sikerült elkölteni nekik... Tehát kérdezd meg a nagyidat, hogy igaz-e és ha igen beszéld meg vele, hogy ne mondja el a szüleidnek mert ha nem mondta el anyudéknak akkor biztos oka volt rá. De vigyázz mert ha véletlenül meghal a mamád akkor lehet, hogy ez a pénz szőrén-szálán eltűnik. De lehet ,hogy csak viccelt veled a tata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!