Hogy lehet becézni a Rékát?
Figyelt kérdés
2011. febr. 24. 15:56
1/20 anonim válasza:
Én nem szoktam, a kislányom is Réka. De volt, aki Récinek, Rékucinak szólította... nekem meg futkosott a hátamon a hideg :S
2/20 A kérdező kommentje:
ezektől nekem is futkos a hátamon a hideg, de van ennél rosszabb is: Rékus, Rékuska. Ezeket nagyon nem bírom, de gondoltam teszek egy próbát, hátha van valami jó becenév :)
2011. febr. 24. 16:21
4/20 anonim válasza:
Húúúú... Mint a rékli... Akkor inkább ne becézzék sehogy :)
5/20 anonim válasza:
Réku,a Rékuciból csak a Kuci(szerintem ez aranyos)
7/20 anonim válasza:
Rékácska.
Rékuci.
Réki.
Így becéztem régen az egyik ismerősöm lányát. :)
8/20 anonim válasza:
engem a bnőm van hogy Rékuuu-nak hív..és kiakaszt.. nem tudom,én nem szeretem ha engem becéznek (a nevemet)de egyénfüggő..:)) és attól is függ,hogy ki az..^^
9/20 anonim válasza:
Hát ha jó becenevet akarsz, akkor azt vagy magadnak kell kitalálnod, vagy valakinek le kell xy-oznia, és azontúl az lesz a neved. Vagy szituációtól függően kapsz egy nevet... :) Szerintem próbálj meg olyan nevet találni, ami haveri társaságban elterjedhet. :)
10/20 A kérdező kommentje:
Köszi a jó ötleteket mindenkinek! Ez a Ríí elég érdekes o.O xD Megegszer köszi mindenkinek! ♥ Jöhetnek még válaszok!
2011. febr. 24. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!