Miért jár néhány gyerek akkor is iskolába, ha fertőző
beteg?
Figyelt kérdés
Osztálytársam rosszul volt pénteken. Segítettem neki, amiben tudtam, meg sétáltam vele az udvaron, meg sajnátam, hogy beteg szegény. Aztán hétfőn még betegebb volt, de bejött! Ma szerda van, és a fél osztálynak ugyanaz a baja. Itt szenved, ő sem tud tanulni, mi sem, végigköhögi a 3/4-ed órát, és megfertőz mindenkit!
Pofátlanságnak tartom, hogy egyes tanulók otthon maradnak, megveszik a gyógyszert (illetve megvetetik a szüleikkel) és pótolnak, míg más tanulók teljes lelki nyugalommal fertőznek a gimnáziumokban, csak azért mert ha kiesnek, sokat kell pótolni.
Ha valaki otthon marad (javítsatok ki ha tévedek, magamból indulok ki), akkor 2-3 napig nem csinál semmit, és utána kezdi el bepótolni. Az meg, hogy nem vagytok jóba, és ezért nem küldenek neked leckét, egy eszméletlen szemétség, mert akkor is meg kell valahonnan szerezned a házit.
2011. febr. 24. 16:53
12/17 anonim válasza:
Én azért, mert anyám olyan f*rok, hogy elküld mert 1 napot sem mulaszthatok!! Mindig ezt csinálja! Beteg vagyok és küld küld.Múltkor is elküldött betegen de olyan rosszul voltam hogy hazakéredzkedtem 1. óra után mert olyan rosszul voltam 40 fokos láz, minden, feküdtem ...hát ilyenek a szülők:S és még rosszabbul voltam hogy elment a suliba is..1 óra busszal aztán 10 perc gyalog mindezt hót betegen -10 fokban
2011. febr. 24. 18:45
13/17 anonim válasza:
ja és lemaradt 16 éves vagyok, 7 éves korom óta egyedül vagyok itthon suli után, vagy ha beteg vagyok, szóval itt nem ez a probléma hogy nem tudna hová tenni
2011. febr. 24. 18:46
14/17 anonim válasza:
Nálunk ilyen nem volt, hogy azért nem kapja meg valaki a leckét mert nincs jóba a többiekkel. Az osztályfőnök tudta, hogy ki, hol lakik és a legközelebb lakó gyereknek kötelező volt eljuttatni a házit, a tanulnivalót. Soha nem volt ebből semmi gond. Mondjuk ehhez egy ilyen tanár kellett, aki megkövetelte ezt.
2011. febr. 24. 19:00
15/17 anonim válasza:
Én is sokszor voltam betegen suliban, volt amikor heteken át köhögtem. Anyám szerint amíg nincsen lázam, addig simán el tudok járni iskolába, szóval csak ne lógjak. Közben a tüdőmet kiköptem órákon és tanárok többsége is átkozott, hogy nem tud órát tartani a köhögésemtől... de ez van, anyám egyszerűen munkamániás és tőlem is ezt várja. szerencsére most már az egyeteken nem tudja ennyire megfogni a napirendemet és az órákra járásomat...
2011. febr. 24. 22:30
16/17 anonim válasza:
"Nálunk ilyen nem volt, hogy azért nem kapja meg valaki a leckét mert nincs jóba a többiekkel. Az osztályfőnök tudta, hogy ki, hol lakik és a legközelebb lakó gyereknek kötelező volt eljuttatni a házit, a tanulnivalót. Soha nem volt ebből semmi gond. Mondjuk ehhez egy ilyen tanár kellett, aki megkövetelte ezt"
Ez már nem az 1990-es évek. A világ változik, engem például azért gúnyolnak, hogyha beteg vagyok otthon maradok. (igazolt hiányzás) (Elnézést a helyesírási hibákért.)
2011. máj. 24. 16:44
17/17 anonim válasza:
Mert biztos a hülye szülő iskolába küldte,hogy ne hiányozzon annyit -.- Sajnos magamból indultam ki,de szerintem nála is ez lehetett!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!