Én miért nem vagyok olyan jó mint ők? Mivel jobbak?
Figyelt kérdés
A barátnőim mostanában nem foglalkoznak velem...:(Mindig amikor elkezdek valamit mondani A nak B közbevág és észre sem veszi hogy ott vagyok...Multkor reggel amikor odamentem hozzájuk 2x köszöntem...És fel sem tűnt neki...:(Meg van nálunk napközi és én ott szoktam lenni 3 ig...A barátnőm mondta hogy bejön és(mivel minden évfolyam külön van)bement a hatodikosokhoz...Én 7.es vagyok...És akkor mikor mentem hazafelé megállított az úton és azt mondta hogy én nem is foglalkozok vel...Most ezekre én nem is tudok válaszolni...MEG mindig az van ha tesiórán párban kell lenni akkor mindig nekem nincs egyedül párom...Ha a sátorban van 1 olyan ember aki nem olyan "menő" akkor az mellé kell feküdnöm...Amikor a barátnőmnél aludtunk 2 en...Ugye akkor igy 3 man voltunk és nekem kellett középen aludnom...De közben ha meg megsértődök ez miatt akkor meg mindenki jön vigasztalni h mi szeretünk...Meg stb...amikor már nem vagyok sértődött kezdődik az egész elölről...:( min kellene változtatnom h szeressenek??Vagy mit csináljak??És lehet hogy a szövegből az jön le hogy ők nagyképűek de nem azok...2011. febr. 18. 19:22
1/4 anonim válasza:
Talan tobbszor kellene hangoztatnod, hogy ez neked nem tetszik. Tobbszor kellene "megsertodnod".
2/4 anonim válasza:
sz*rd le te is őket és észreveszik majd magukat. ha meg nem, nem is igazi barátaid.
3/4 anonim válasza:
Ne hitesd el magaddal, hogy ők jobbak, mert nem azok. Hogyha egyszer barátnők vagytok, akkor egyenrangúaknak kellene lennetek. És ha ők így viselkednek veled, akkor te is megtehetnéd velük ugyanezt, lelkiismeret-furdalás nélkül, talán akkor észrevennék magukat, hogy nekik sem esnek jól ezek a dolgok.
4/4 anonim válasza:
Úristen mintha a saját fiatalságomról olvasnék. Főleg a tesi órás részt. Mindig gyomoridegem volt, és a sírás kerülgetett, mert mindig engem választottak a csapatba utoljára (kb egymásra mutogattak, hogy a másik csapatba kerüljek) párválasztásnál meg én voltam aki egyedül maradt, vagy szánalomból betettek 3.-nak...
Sajnos nem tudok segíteni, mert én is ebben benne voltam, de legyél erős. Max annyi lehet a megoldás, hogy valamelyik lánnnyal nagyon-nagyon jóban leszel, és ketten lesztek barátnők....
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!