Mi az amit nagyon szégyelsz hogy megtetted?
Megbántam, hogy kipróbáltam a cigit. 8hónapja próbáltam ki, s bár még sosem szívtam el egy egész szál cigit és nem is vettem cigit, alkalmanként szoktam cigizni a társaságban:|
Azt is megbántam, hogy korábban visszahúzódó, félénkebb lány voltam. Sokat változtam az utóbbi időben, sok mindenre rájöttem, sok mident megtapasztaltam. Rájöttem, hogy nem szabad meghúzódni, igen is ki kell állni magam mellett, ha kell fel kell emelnem a hangomat, mert csak így tudok érvényesülni. Az osztály nagyon jó, szeretjük egymást, összetartunk, de időnként fel kell emelnem nekem is hangomat. Mostanában sokkal határozottabb vagyok és bátran elmondok mindent:D Ez nekem jó, de sokan csodálkoznak rajta;)
Szóval, sajnálom, hogy eddig nem voltam ilyen, de jobb későn megváltozni (jó irányba), mint soha.
15/L
Mások hülyeségéből húztam hasznot.
Rezet loptam a faluból.
Vadkendert adtam el drágán 16-17 éveseknek marihuana néven.
Macskatenyésztőnek adtam ki magam, hogy átlóghassak az ellenőrökön.
Átállítottam a villanyórámat, hogy csökkentsem a kifizetendő pénz összegét.
Bosszúból szétroncsoltam egy ember motorját, mert felébresztett.
nem is szégyellem, inkább megbántam
12évnyi masszív kábítószerezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!