Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 15-17 évesek! Ti mennyit...

15-17 évesek! Ti mennyit gépeztek naponta? (Fontos)

Figyelt kérdés

Kutató munkát végzek szóval fontos lenne :)

a.1-2 órát

b.3-4 órát

c.4-5 órát

d.többet

és a végére légyszi írjátok oda hogy melyik oldalt látogatjátok leggyakrabban,köszönöm előre is :)

2011. febr. 14. 16:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Hétköznap: C, Hétvégén attól függ van e valami program általában akkor inkább csak B de van viszont amikor D

Leggyakrabban látogatott oldalam, míg itt szinten mindenkinek a Facebook állt az első helyen nekem ellenben a No. 1 a www.google.hu, majd aztán a Facebook, YouTube, Twitter, az idokep.hu, port.hu, valovilag.hu

16f

2011. febr. 14. 20:07
 12/23 anonim ***** válasza:

hétköznap C

hétvégén általában kocsmázunk szóval olyankor A

facebook,gyik,napisz@r,youtube,valovilag a leglátogatottabb oldalak nálam.

16/F

2011. febr. 14. 20:31
 13/23 A kérdező kommentje:
köszönöm :) sok segítség volt :)
2011. febr. 14. 21:39
 14/23 anonim ***** válasza:

b

facebook és copycat.gportal meg gyk

11/L

2011. febr. 14. 22:11
 15/23 anonim ***** válasza:

b

facebook és copycat.gportal meg gyk

2011. febr. 14. 22:11
 16/23 anonim válasza:

a-b kozortt evszakonkent valtozik.

facebook

2011. febr. 14. 22:39
 17/23 anonim ***** válasza:

D.

Nemigen használom a webet, leszámítva ezt az oldalt.

16F

2011. febr. 15. 23:20
 18/23 anonim ***** válasza:

Én hétköznap kb. 3 órát gépezek, mert csak annyira van időm, tehát a b. , viszont nyáron akár 10 órát is, tehát akkor a d.

Az oldalak amiket leggyakrabban látogatok az a YouTube, GYIK, PORT.hu, FaceBook, filmnézős oldalak pl.: Moovie.hu, Dancemix, a webforditas.hu-t meg a google keresőt, ha kell mondjuk a suliba keresni valamit, a Videoklinikát, meg olyan oldalakat amiken betegségek leírásai vannak, horoszkópot szoktam még megnézni meg az E-mail-jeimet. De ez csak az internet rész volt. Szoktam még képeket, videókat szerkeszteni, a Sims3-mal játszani stb., ezekhez nem kell internet.

16 éves lány vagyok.

2011. febr. 16. 20:02
 19/23 anonim ***** válasza:

jelenleg A mert f*s a monitor és nagyon homályos így csak a legfontosabbakat nézem meg ( gyk-ra meg most felnéztem már mert unatkozok :D )

jó monitorral B de van hogy C

2011. febr. 18. 15:04
 20/23 anonim ***** válasza:
ja az oldalak... : myvip, iwiw, sportmotor.hu, napisz*r.com, gyakorikerdesek.hu, citromail.hu
2011. febr. 18. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!