Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hova lehetne menni bulizni?

Hova lehetne menni bulizni?

Figyelt kérdés

eddig mindenhova beengedtek minket(18 éven aluliakat)de most pénteken se mehettem be a kedvenc helyünkre:-(

Ez a Westbalkán miatt van?Székesfehérváron tudtok mondani olyan helyeket ahova be is engednek minket?Ti hova jártok?Érzitek ti is a változást?

2011. febr. 13. 18:52
 1/6 anonim ***** válasza:
49%

Én érzem hálistennek. Nagyon felhígultak a szórakozóhelyek, és elég zavaró volt úgy bulizni, hogy az átlagéletkor 15 év egy elvileg egyetemistáknak, felnőtteknek szóló buliban.

21L

2011. febr. 13. 18:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen ez többnyire a westbalkán miatt van, én elmúltam már 18 de a haverjaim többsége még nem ezért szoktunk rá a kisebb kocsmákra de inkább a házibulikra.
2011. febr. 13. 19:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát ez szívás...múltkor mi is így voltunk,a srác az ajtónál már a zsarukat akarta hívni,mert nem mentünk el,pedig 18 éven aluliak voltunk.

Sztem szervezzetek ti magatok bulikat és hívjatok meg mindenkit,akit ismertek :D

2011. febr. 13. 20:22
 4/6 anonim ***** válasza:
64%

sok helyen vannak már rendőrök meg gyermekvédelmisek.majd nyárra megunják,lecsillapodik a helyzet.én egyébként itthon szoktam inni,vagy lenézek az alja kocsmákba ahova nem jönnek be a rendőrök.ismerősék meg azt csinálták hogy kibéreltek egy garázst és 8-10en fizették havonta a bérleti díjat,berendezték kicsit,és elvoltak ott.de nyáron úgy is kint fogunk inni tereken,játszótereken stb.

16/F

2011. febr. 13. 20:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Ilyenkor sokan elkérik az idősebb haver személyi igazolványát.Nem jó ötlet,de azért közzéteszem.
2011. febr. 14. 16:25
 6/6 A kérdező kommentje:

köszi a tippekt:-D

úgy látom eljött a házibulik korszaka xdxd

2011. febr. 14. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!