Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 13 éves lányok! Nektek mekkora...

13 éves lányok! Nektek mekkora a mellbőségetek és a mell alatti körméretetek? Milyen méretű melltartót hordtok?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, hogy tudjak viszonyítani. :D Előre is köszi! :)
2011. febr. 12. 16:47
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
*mell alatt nem melltartó alatt bocsi,uzolsó voltam :D
2012. dec. 29. 11:24
 42/50 anonim ***** válasza:

80B

15 vagyok

De ti 11-12 évesen ilyeneket méregettek? :O Én idén kezdtem melltartót hordani, mert a fix is megtartotta.

2012. dec. 30. 15:29
 43/50 Boros Betti válasza:
mell alatt 69 cm, mell 90 cm, szóval olyan átlagos de remélem még fog nőni. Mondjuk a tietekhez képest nagy, de az osztályba van egy lány akinek van vagy 80D, ezért van egy kis kissebségi komplexusom, amúgy meg 13 évesen mit számít még.??? Nem értem egy rakat ilyen kérdés van:S
2013. febr. 27. 17:39
 44/50 anonim válasza:

Szia!

mell alatti körméret: 82cm

mellbőség: 101cm

méret: 80E

remélem tudtam segíteni.

12 és fél/ L

2013. júl. 8. 18:09
 45/50 anonim válasza:

mell alatti méret:71 cm

mellbőség:85cm

szóval 70B-s

13,5/L

2013. aug. 25. 20:33
 46/50 anonim válasza:
Hááát izéééééééé..nekem kb. 70/A , de vannak melltartóim,amin azt írja,hogy 30/A :DD De van,aki még erre is azt mondja,hogy nagy. 13/L
2013. aug. 29. 01:16
 47/50 anonim válasza:

Nekem a mellbőségem 74cm, elég kicsi. Még top-ot, vagyis inkább sportmelltartót hordok és elég ez... Igazából nekem mindegy hogy melltartót vagy top-ot hordok, de a top/sportmelltartó még nem zavar engem és nem is látszanak át a bimbóim. Egyik nap viszont voltunk vásárolni és anyukám meglátott egy szivacsos melltartót, ami az én méretemben volt (70A) és azt mondta hogy cukin állna rajtam. XD Kérdezte, hogy megvegyük-e én meg átgondoltam. Azt mondtam neki, hogy megvehetjük, de végül nem vettük meg mert mondta hogy majd elmegyünk máshova és ott több is van, majd szétnézhetek. :)

Engem nem igazán zavar, hogy top-ot hordok, mert még van pár osztálytársam aki szintén ezt hordja. Viszont van egy olyan osztálytársam, akinek kb.ugyanakkora mellei vannak mint nekem és szivacsos melltartót hord. Ezzel nincs is semmi bajom, mert nemsokára én is elkezdek hordani. Nyár van, még nőhetnek a melleim, ezért nem lesz gáz a suliban, ha nagyobbnak tűnnek. Az osztálytársam (akit az előbb említettem) rosszul csinálta/csinálja ezt a "melltartó-dolgot", mert ő is eddig top-ot hordott és másnap: hopp megnőttek a mellei. És ő év közben változtatgatja: egyik nap top, másik nap melltartó. És elég hülyén néz ki, hogy egyik nap összemennek, másik nap megnőnek a mellei. Vagy melltartó vagy top! El kell dönteni... Persze az is más dolog ha csak top-ot hordasz és egy-egy ünnepségre a blúz alá melltartót veszel föl vagy esetleg fordítva. Ez normális és nem néz ki hülyén. (Persze ez csak az én véleményem!) Egyébként bocsi, hogy egy kicsit eltértem a kérdéstől, csak gondoltam megosztom veletek :)

13,5/L

2017. júl. 15. 17:25
 48/50 anonim válasza:
Hello én is fiú vagyok. Van egy osztálytársam (6.) akinek szerintem már kellene melltatró de csak topot hord. Konkrétan ez látszik át a pólóján sok perverz osztálytársam örömére: >
2017. nov. 7. 22:27
 49/50 anonim válasza:
*tartó előző vagyok
2017. nov. 7. 22:29
 50/50 anonim ***** válasza:
80b
2021. dec. 30. 13:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!