13 éves lányok! Nektek mekkora a mellbőségetek és a mell alatti körméretetek? Milyen méretű melltartót hordtok?
80B
15 vagyok
De ti 11-12 évesen ilyeneket méregettek? :O Én idén kezdtem melltartót hordani, mert a fix is megtartotta.
Szia!
mell alatti körméret: 82cm
mellbőség: 101cm
méret: 80E
remélem tudtam segíteni.
12 és fél/ L
mell alatti méret:71 cm
mellbőség:85cm
szóval 70B-s
13,5/L
Nekem a mellbőségem 74cm, elég kicsi. Még top-ot, vagyis inkább sportmelltartót hordok és elég ez... Igazából nekem mindegy hogy melltartót vagy top-ot hordok, de a top/sportmelltartó még nem zavar engem és nem is látszanak át a bimbóim. Egyik nap viszont voltunk vásárolni és anyukám meglátott egy szivacsos melltartót, ami az én méretemben volt (70A) és azt mondta hogy cukin állna rajtam. XD Kérdezte, hogy megvegyük-e én meg átgondoltam. Azt mondtam neki, hogy megvehetjük, de végül nem vettük meg mert mondta hogy majd elmegyünk máshova és ott több is van, majd szétnézhetek. :)
Engem nem igazán zavar, hogy top-ot hordok, mert még van pár osztálytársam aki szintén ezt hordja. Viszont van egy olyan osztálytársam, akinek kb.ugyanakkora mellei vannak mint nekem és szivacsos melltartót hord. Ezzel nincs is semmi bajom, mert nemsokára én is elkezdek hordani. Nyár van, még nőhetnek a melleim, ezért nem lesz gáz a suliban, ha nagyobbnak tűnnek. Az osztálytársam (akit az előbb említettem) rosszul csinálta/csinálja ezt a "melltartó-dolgot", mert ő is eddig top-ot hordott és másnap: hopp megnőttek a mellei. És ő év közben változtatgatja: egyik nap top, másik nap melltartó. És elég hülyén néz ki, hogy egyik nap összemennek, másik nap megnőnek a mellei. Vagy melltartó vagy top! El kell dönteni... Persze az is más dolog ha csak top-ot hordasz és egy-egy ünnepségre a blúz alá melltartót veszel föl vagy esetleg fordítva. Ez normális és nem néz ki hülyén. (Persze ez csak az én véleményem!) Egyébként bocsi, hogy egy kicsit eltértem a kérdéstől, csak gondoltam megosztom veletek :)
13,5/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!