Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most mit csináljak? :/

Most mit csináljak? :/

Figyelt kérdés

na szóval az a helyzet hogy tegnap a bnőm meg én kaptunk 1 szaktanárit meg 1 osztályfőnöki intőt... a szaktanárit azért mert óráról való csengetés után 10 percel kimentünk a sportcsarnokból tesi óráról pedig jegyeket kellett bediktálni de ha meg benn maradunk és nem öltözünk át akkor meg azért kapunk szaktanárit hogy elkésünk az utána levő óráról -.-" intőt meg mert 5alkalommal nemvolt ott a váltócipőm Fél Év alatt ...

ma meg egy igazgatói intőt márpedig azért mertaz ellenőrzőmbe lehúztam 2sornyi szöveget ... és így mentünk el a tanári előtt azt így ofő berángat a tanáriba hogy mondanivalója van... bementünk a bnőmmel erre az igazgató meg a fél tantestület ott várt minket... igazgató jól a képünkbe nyomta az ellenőrzőt hogy minek hibajavítóztunk benne meg kérdezte hogy mi volt ott... és hirtelen nem is tudtam mit mondjak annyira "váratlanul" ért és csak hebegtem-habogtam mert az igazat nem akartam elmondani mert azért még 1 igaztgatóit kaptunk volna ezért kitaláltam 1 hazugságot... 1 iskolai báról szóló szöveg volt az ellenőrzőmbe ami hazugság volt csak azért írtuk be mert elakartunk szabadulni othonról. És most az igazgató leoldja majd a hibajavítót elolvassa a szöveget én pedig azt mondtam hogy az 1ik bnőm mondta hogy lesz sulibál és azért írtuk be csak már másik iskolába jár vagy vmi ilyesmit montam de annyira beijedtem márh kirúgnak a suliból mert már lassan az jön :/ és azért mert van 1 lány aki most jött az osztályunkba ... haverkodni kezdtünk és 1xűen minden hülyeségbe belevisz pedig eddig példás magatartásom volt az egész suli alatt 1 szaktanárival... és most a tanárok is úgy megutáltak... . KÉRDÉS:Mit mondjak holnap az igazgatónak mért találtam ki azt a mesét a nemlétező bnőmről meg a sulibálról?? mert a mi igazgatónk bevisz ien "vallatószobába" azt ott órdibál vagy 2 óráig amíg vmi olyat nem mondasz amiért adhat 1 újjab figyelmeztetőt :/

Bocsi a regényért csak jó volt ezt így leírni... x)

Köszi aki elolvassa/válaszol : )

(helyesírási hibákért bocsánat)

2011. febr. 10. 20:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Sztem most van az, hogy már nem kellene ujabb hazudozást kitalálnod, hanem mondj el mindent. Ha hazudsz akkor abból megint baj lesz. Nem akarlak elítélni, én 14 l vagyok és én is szoktam bajba keverdni. Mit kapsz otthon ilyenek miatt? Engem nagyon el szoktak verni (nadrágszijjal meg lovaglóspálcával a csupasz fenekemre)
2011. febr. 10. 20:23
 2/14 A kérdező kommentje:

le ordibálnak meg lecsesznek aztán ennyi...

de eddig nem is nagyon volt többre szükség mert egyáltalán nem voltam ilyen csak kb egy fél éve lettem ilyen... már hányingerem van magamtól... nemtom mi van velem... :( :/

azért köszi a választ :)

2011. febr. 10. 20:44
 3/14 A kérdező kommentje:
ja és 14Ł vagyok...
2011. febr. 10. 20:47
 4/14 Embeeer ***** válasza:
68%

Én ha rosszat csinálok, akkor az a legjobb módszer, hogy ha még friss a cselekmény és mondják neked mondjuk hogy beszélek az osztályfőnököddel, hogy megelőzöm és én mondom el az ofőnek.. és akkor már alakíthatod a törit.. hogy véletlen volt vagy vmi...

Ha pedig ilyen van mint neked... Bármennyire is rohatul nem mered ... Bemész a tanáriba és mindenki előtt elmondod a tanárnak, hogy hazuttál és ilyenek és olyanok.. és Előfordulhat hogy nem kapják le a fejed..

ui.: Nekem ezek tapasztalt trükkök.. én így úsztam meg egy igazgatóit :)

Üdv: Egy 14 éves lány :)

2011. febr. 10. 20:49
 5/14 A kérdező kommentje:

Uhh jó neked h megúsztad : )

háát ezt nem nagyon merem de lehet hnap akkor bemegyünk a vallató szobába xD aztán elmondok mindent ... itthon már elmondtam mindent csak azt nem hogy a tanároknak nem az igazat mondtam ... :/ :)

2011. febr. 10. 20:53
 6/14 Embeeer ***** válasza:
68%
én is vagy 10-15 percet ültem a tanári előtt mielőtt be mertem menni aztán nem történt semmi .. elmondtam a tanár nem haragudott és még fel is fognak úgy lehet valamilyen szinten rád nézni mert nem hiszem hogy minden nap van olyan aki bemegy és bevall mindent...
2011. febr. 10. 20:59
 7/14 Embeeer ***** válasza:
68%
Jajj és azt még nem mondtam, hogy ha elkezdesz sírni (én nekem ez bármikor megy) akkor mégjobban meghító meg minden...
2011. febr. 10. 21:01
 8/14 A kérdező kommentje:

Hát az tény hogy most nagyon utálnak...

Remélem azért ez majd beválik... :)

2011. febr. 10. 21:02
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el az igazat,abból még baj nem volt:)

Sok sikert,mondd majd el,hogy mi lett:D

2011. febr. 10. 21:03
 10/14 A kérdező kommentje:
Szaktanárinál pont ezt csináltam és megsajnáltak... de úgyisbeírták meg minden csak az első félévhz számítsák hogy nerontsaa magatartás jegyem : ))
2011. febr. 10. 21:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!