Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért tud ilyen hülye lenni...

Miért tud ilyen hülye lenni egy fiú? :S

Figyelt kérdés

Ma mentem legjobb barátnőmmel haza, jöttünk fel az aluljáróból, velünk szemben a deszkások. Volt még vagy 2 méter hely, de ők meg "véletlenül" hozzánk bújtak-.-" Beszóltam neki, hogy "anyádhoz dörgölőzz", ők meg csak annyit fűztek hozz, hogy "harapós vadmacska":P Hogy lehet valaki ilyen??! És sajnos egyre több az ilyen, még akkor is ilyenek, ha fiúval vagyok valahol.

13L

2011. febr. 10. 17:17
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

deszkásoktól mit vártál el? :D

amúgy ne foglalkozz velük. perverzek, de hát vannak ilyen fiuk.:D

2011. febr. 10. 17:24
 2/20 A kérdező kommentje:
de eddig összesen kb. 3 fiúval találkoztam, aki nem azt nézte, hogy milyen a mellem/fenekem:P
2011. febr. 10. 17:27
 3/20 anonim ***** válasza:
80%
jó de te is megbámulnád taylor lautnert ha félmesztelenül járkálna az utcán, mert jó a felsőteste...:D ha valakinek jó segge van, vagy melle a fiúk miért ne bámulhatnák meg? :D örülj, hogy megbámulják :D :D
2011. febr. 10. 17:32
 4/20 A kérdező kommentje:
de ha csak néznék...:S
2011. febr. 10. 17:35
 5/20 anonim ***** válasza:
lehet h túl kihívón öltözködsz aztán azért ilyenek :D
2011. febr. 10. 17:39
 6/20 A kérdező kommentje:
nyakig zárt póló egyenesszárú nadrággal?:D
2011. febr. 10. 17:41
 7/20 anonim ***** válasza:
akkor különleges képességeid vannak h kiskorodban lenyeltél egy mágnest...:D más ötletem már nincs. :D
2011. febr. 10. 17:49
 8/20 A kérdező kommentje:
Annyira fel tudom magam húzni az ilyen perverz idiótákon-.-" Egy ilyen kisebb csordát sikerült lerendeznem egy jól irányzott tökönrúgással, azóta ők hangosan előre köszönnek, de még mindig van egy csomó utcánfütyülős, beszólós barom:P
2011. febr. 10. 17:52
 9/20 anonim ***** válasza:
ha meg látják h idegesít, akkor azért is csinálhatják...:D amúgy addig örülj amíg nem az 50 évesek fogják ezt csinálni:D
2011. febr. 10. 17:53
 10/20 anonim ***** válasza:
54%
Talán nem kellene direkt kihívóan öltözködni 13 éves gyerekként és utána még panaszkodni is. Ja és nem kéne nagyzolni.
2011. febr. 10. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!