Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért ilyen velem? SÜRGŐS!

Miért ilyen velem? SÜRGŐS!

Figyelt kérdés

Egy "barátnőm" folyton megkérdőjelez. Eddig csak rajzra jártam, volt már önálló kiállításom is. Egyik nap megkérdezte, mit rajzoltam, mondtam, hogy egy bagoly tollát. Erre ő azt válaszolta, hogy melyik hülye nem tud tollat rajzolni... Aztán két éve elkezdtem gitározni is, ez is jól megy, a tanár együttesének a koncertjén is felléptem, énekelek is a város egyik legjobb stúdiójában. A tavalyi évig ő volt mindig, mindenhol a királylány, a központ, én meg az oldalborda, ez így idén változott meg. Minden barátomat, közeli ismerősömet elhívtam a koncertre, kiállításokra, mindenki eljött kivéve őt meg az új oldalbordáját. Minden nap beszól, ha énekelek pár sort, megmondja, hogy nekem ez "k*rvára nem megy" (ő így fogalmazott...), meg hogy nem is vagyok igazi gitáros, mert balkezes vagyok és a képeimben sincs semmi. Miért ilyen velem? Idén kezdte és már nagyon elegem van, mert eddig a legjobb barátnőm volt.

13L

2011. febr. 1. 14:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
felesleges törődnöd vele. irigyei mindenkinek vannak. koncentrálj arra, hogy tehetséges vagy, használd ki, de azért vigyázz, hogy te se szállj el. hidd el, a szerényebb művészt nagyon megbecsülik! :)
2011. febr. 1. 18:07
 12/16 anonim ***** válasza:
Sok ilyen emberrel fogsz még találkozni ha tényleg tehetséges vagy, bevallom én sem barátkoznék veled bármilyen jó fej vagy is, ez a sikeres emberek sorsa , sok az ellenségük
2011. febr. 1. 19:22
 13/16 A kérdező kommentje:
De nem akarok rocksztár lenni, semmi felhajtást nem csinálok belőle, csak egyből nagyképűnek nevez, ha megkérdezi mit csinálok délután és válaszolok, hogy próba, szakkör, vagy ami épp van:P
2011. febr. 1. 20:28
 14/16 anonim ***** válasza:

Hagyd a fenébe. Az ilyen nem barátnő!

Keress inkább igazi barátokat :)

13.5/L

2011. febr. 2. 01:13
 15/16 anonim ***** válasza:

Féltékeny ,hogy te tehetséges vagy :)

Ne foglalkozz vele!

2011. febr. 2. 15:53
 16/16 anonim ***** válasza:
irígy. ne érdekeljen.
2011. febr. 3. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!