Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért ilyen velem? SÜRGŐS!

Miért ilyen velem? SÜRGŐS!

Figyelt kérdés

Egy "barátnőm" folyton megkérdőjelez. Eddig csak rajzra jártam, volt már önálló kiállításom is. Egyik nap megkérdezte, mit rajzoltam, mondtam, hogy egy bagoly tollát. Erre ő azt válaszolta, hogy melyik hülye nem tud tollat rajzolni... Aztán két éve elkezdtem gitározni is, ez is jól megy, a tanár együttesének a koncertjén is felléptem, énekelek is a város egyik legjobb stúdiójában. A tavalyi évig ő volt mindig, mindenhol a királylány, a központ, én meg az oldalborda, ez így idén változott meg. Minden barátomat, közeli ismerősömet elhívtam a koncertre, kiállításokra, mindenki eljött kivéve őt meg az új oldalbordáját. Minden nap beszól, ha énekelek pár sort, megmondja, hogy nekem ez "k*rvára nem megy" (ő így fogalmazott...), meg hogy nem is vagyok igazi gitáros, mert balkezes vagyok és a képeimben sincs semmi. Miért ilyen velem? Idén kezdte és már nagyon elegem van, mert eddig a legjobb barátnőm volt.

13L

2011. febr. 1. 14:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
A " barátnőd" csak irigy, mert Te tehetségesebb vagy! Nem mindenkinek van saját kiállítása!
2011. febr. 1. 14:53
 2/16 anonim ***** válasza:
Feltekeny rad, mert tehetseges vagy es fel hogy most nem o lesz a kozeppontban.
2011. febr. 1. 15:09
 3/16 anonim ***** válasza:
nézz át rajta ne is foglalkozz vele és hidd el az rosszabbul fog neki esni mintha visszaszólnál és ha így viselkedik nem is volt igazi barát
2011. febr. 1. 15:18
 4/16 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg tőle, hogy ez neki miért jó? Miért akarja lerombolni az önbizalmad, és miért nem tud veled örülni.

Szerintem nem barátnő az ilyen. Tudom. Én is egy ilyen ember miatt hagytam abba a rajzot.

2011. febr. 1. 15:28
 5/16 A kérdező kommentje:
Azt mondta, ha akarná tönkretehetné az életem... ilyenekre mit lépjek? Nem hagyok abba semmit
2011. febr. 1. 16:00
 6/16 anonim ***** válasza:

mond neki h csak próbálja meg nem tudja még mire vagy képes és nem is ismer igazából :D

hidd el erre nem fog tudni mit mondani :D

utolsó voltam :D

2011. febr. 1. 16:04
 7/16 A kérdező kommentje:
Már mondtam neki, hogy mi alapján ítél, ha még nem hallott beskálázva énekelni, gitározni, nem látta egy rajzomat se, de azt mondta erre, hogy egoista vagyok-.-"
2011. febr. 1. 16:26
 8/16 anonim ***** válasza:

mond neki h az lehet h te egoista vagy de neked legalább van mire felvágni :D

de ő mire akar?:D

2011. febr. 1. 16:31
 9/16 A kérdező kommentje:
Mert ő - bevallom - nagyon szép lány, amióta 1szer volt kifutómodell, azóta csak távcsővel lehet megnézni az orrát, olyan magasan van:S
2011. febr. 1. 16:36
 10/16 anonim ***** válasza:

az 1 dolog h szép

de gondolom mindenkit lenéz...szal egy bunkó liba

és ha még hozzá h*lye is akk csak büszke lehet arra h 1x volt modell és ennyi gondolom az a tipikus szőke nő kaliber :D

2011. febr. 1. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!