Mért lenne h.lye pics@? Próbálgatja hogy milyen sminkelni, mi áll neki jól, én ebben semmi kivetnivalót nem vélek feledezni.
2011. febr. 2. 14:36
23/32 anonim válasza:
Nem azzal van bajom, hogy kihúzza reggelente a szemét, hanem a stílusával.
2011. febr. 2. 16:19
24/32 anonim válasza:
Próbálj meg inkább egy kis világos szemhéjpúdert, és egy kis szempillaspirált+ szájfény! Az sokkal szebb.
2011. febr. 8. 08:50
25/32 anonim válasza:
Nem baj, csak még 12 évesen nem való neked ez a dolog. Még gyerek vagy, és akként kellene viselkedned. A szüleidnek nem szabadna engedni. :S
2011. febr. 8. 14:35
26/32 anonim válasza:
hmm..széép.
12évesen pasizni a NETEN. Nem semmi..:D
Drága,mesélek neked valamit.
Én amikor általános iskolás voltam volt egy oszt.társam.Ő is csak először úgy kezdte h kihúzta a szemét,12évesen már túl volt jópár kapcsolaton,14évesen már a fél város végig kefélte,és most 24évesen már nem kell senkinek mert egy ráncos,agyon szolizott kiélt vén k.rva. Ne kövesd a példáját ha jót akarsz magadnak!
24N
2011. febr. 8. 15:43
27/32 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: Bocsi, de én egy szóval sem említettem, hogy hagyom, hogy a fél világ megbasszon. Sokan szeretnének lefektetni, de mindegyikükkel tisztáztam, hogy NEM.
2011. febr. 9. 20:48
28/32 anonim válasza:
15:43
Jéééézusom, azért nehogy már azért lásd ebben a lányban az r!banc(bocs, nem tudom szebben) ismerősöd sorsát beteljesedni, mert kihúzta a szemét feketével. Oké, neten pasizni valóban gáz, de tudtommal sminkeléstől még nem lett senki kurv@.
2011. febr. 11. 17:32
29/32 anonim válasza:
15:43 vagyok.
Én csak jót akarok ennek a lánynak.Ő is úgy kezdte aztán mi lett belőle. Egy szóval sem mondtam h r.banc!
2011. febr. 12. 09:56
30/32 anonim válasza:
Én is úgy kezdtem, hogy kihúztam 12 évesen a szemem, és mára sminkes lett belőlem. Szóval ez eléggé változó:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!