Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez nagy baj? (Kérdés túl rövid)

Ez nagy baj? (Kérdés túl rövid)

Figyelt kérdés

Reggelente kihúzom a szemeimet (persze normálisan).

12/L

2011. jan. 31. 21:34
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha neten szoktál nem m1 hogy ki van húzva vagy nincs?utolsó kérdésére meg válaszolj
2011. febr. 1. 13:53
 12/32 anonim ***** válasza:
77%

Neten pasizni? Ez gáz. Szerintem semmi gond nincs a szemkihúzással, ha csak a szempillád vonalán van és inkább pasizz élőben, kíváncsi vagyok, akkor is van-e sikered:P

13L

2011. febr. 1. 14:39
 13/32 anonim ***** válasza:
73%

Bajnak nem baj, csak gáz...

16/l

2011. febr. 1. 15:32
 14/32 anonim ***** válasza:
91%

Figyelj,iszonyú ez a sok kis vakarék xP meg ^-^

Néha-néha elszórva szerintem (szinten!) mindenki szokott,de nem minden 2.szó után kell ilyeneket írni,mert nem is az,hogy gáz hanem irritáló és itt a válaszolók azt fogják leszűrni,hogy egy értelmetlen,butus csaj vagy.

Amúgy szerintem ha már gothnak hisznek nem 'picit' húzhatod ki a szemed.. de ha tényleg csak egy picit az nem akkora nagy baj,de szerintem 12 évesen teljesen hanyagolható dolog lenne.

14l

Ja,és mi a jó abban,hogy neten pasizol??Ott nem tudsz vele szemezni,flörtölni nem látod ahogy mosolyog rád stb..

és gépen mindenkinek nagyobb a szája..

2011. febr. 1. 16:38
 15/32 anonim ***** válasza:
69%
Egyet értek, ha a többiek goth-nak néznek akkor nem kicsit húzhatod ki a szemed.. bár még szerintem ilyen idős korban nem kéne festegetni nagyon a szemedet. :)
2011. febr. 1. 17:35
 16/32 anonim válasza:
100%
Szerintem ne húzogasd ki a szemed.Még 10 év és 40 évesnek fogsz kinézni, mert a kozmetikumok nagy része messze nem olyan bőrbarát ahogy írják.Higgy nekem, én már láttam 25 éves nőt ,akinek allergiás reakció miatt ment tönkre az arcbőre. :S
2011. febr. 1. 18:15
 17/32 anonim ***** válasza:
86%

12 évesen már én is elkezdtem kísérletezni a szemceruzákkal, de csak otthon. Valószínűleg azért is cikiznek mert még nem vagy olyan ügyes, hogy jól is álljon.

Amúgy 12 évesen még annyira gyerekes az arcod, hogy nevetségesen hat egy picit és a fiúkat sem érdekli tűlzottan, hogy ki vagy-e kenve vagy se.

Szerintem probálgasd otthon, kísérletezz nyugodtan de utcára, suliba még szerintem korai.

L/19

2011. febr. 1. 19:45
 18/32 A kérdező kommentje:
Útálok élőben pasizni :S És ne úgy higgyétek, h felmegyek mondjuk pl.: ebneveldére és az üzenőfalon kezdek el izélni, h pasik írjatok stb... Chaten meg msn-en megy jól :D A másik az, h tök normálisan csinálom meg, mert azt meglátom, ha gáz -.-
2011. febr. 1. 20:35
 19/32 A kérdező kommentje:

ma 19:45

dehogyis :) Első ránézésre mindenki azt hinné, hogy vagyok legalább 14 éves :D

2011. febr. 1. 22:29
 20/32 anonim ***** válasza:
68%
hülye p*csa
2011. febr. 2. 11:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!