Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Volt már veletek ilyen?...

Volt már veletek ilyen? Nagyon ciki?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Mindig, mikor megtetszik egy film, vagy egy könyv, és abból egy szereplő, az a példaképem lesz, és mindig olyan akarok lenni mint ő. Most láttam, és olvastam az Anne könyveket (Anne shirley, filmváltozata: Anne a zöldoromból) , és most ő lett a példaképem, és minden szempontból olyan akarok lenni, mint ő. Szerintetek ez baj, vagy ciki? Egyáltalán mi erről a véleményetek.
2011. jan. 24. 20:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
71%
Teljesen egészséges, egész egyszerűen keresed önmagad. Pár év múlva elmúlik, és jót kuncogsz majd, mert addigra rájössz, ki is vagy valójában, milyen az alapízlésed, a személyiséged. Nagyon jó személyiségépítő addig, amíg pozitívak a példaképek. :)
2011. jan. 25. 08:17
 12/18 anonim ***** válasza:
Zsófi, te vagy az? :D
2011. jan. 26. 16:46
 13/18 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, nem nem én vagyok!

De ha ezt csak viccnek szántad, akkor kérlek máskor rendesen válaszolj, mert nem ez a válasz a kérdésemre :)

2011. jan. 27. 21:41
 14/18 anonim ***** válasza:
Bocsi, offolhatok? Hánykor megy a viasaton???
2011. jan. 28. 22:24
 15/18 anonim ***** válasza:

Az nagyon jó film volt. gyerekként láttam, és talán most a Viasaton el is kezdték játszani.

Csodás dolog, hogy olvasol, és a példaképek is jók, mert ösztönzőleg hatnak az emberre. Persze csak egészséges szinten, hisz tudni kell hol a határt közted és a példakép között, illetve ismerni kell hozzá a saját korlátaidat.

De sztem jó példaképet választottál. :)

2011. jan. 28. 22:38
 16/18 anonim ***** válasza:
úúúha, én ezt a filmet mesébe szerettem nagyon. :))
2011. jan. 28. 23:32
 17/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Azt hiszem, olyan 15:30 körül (vasárnap), előtte biztos nem, bár azt írták valahol, hogy 15:00-kor, de nem is akkor ment (mármint az első 3 amit eddig leadtak)

2011. jan. 28. 23:46
 18/18 anonim ***** válasza:
Kinövöd 13éves koromig én is mindig utánoztam aki megtetszett. 14éves koromban viszont kinőtem belölle.
2011. jan. 29. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!