Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Volt már veletek ilyen?...

Volt már veletek ilyen? Nagyon ciki?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Mindig, mikor megtetszik egy film, vagy egy könyv, és abból egy szereplő, az a példaképem lesz, és mindig olyan akarok lenni mint ő. Most láttam, és olvastam az Anne könyveket (Anne shirley, filmváltozata: Anne a zöldoromból) , és most ő lett a példaképem, és minden szempontból olyan akarok lenni, mint ő. Szerintetek ez baj, vagy ciki? Egyáltalán mi erről a véleményetek.
2011. jan. 24. 20:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem nem ciki! :) és jó dolog ez szerintem hogy a példaképeddé válik az aki megtetszik:)

13/F

2011. jan. 24. 20:26
 2/18 anonim ***** válasza:
81%
Most megy a Viasat-on. Én is imádom. Szerintem nem ciki amíg pozitív emberek a példaképeid.:))
2011. jan. 24. 20:26
 3/18 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem sem ciki, Montgomery nagyon szép könyveket ír.

Ahogy előttem írták, amíg pozitív személyiségekre akarsz hasonlítani, addig nincsen baj, sőt pozitívan hathat az egyéni fejlődésedre is.

2011. jan. 24. 20:28
 4/18 anonim válasza:
71%
Nem tudom de sztem nem, most én is vok mert van egy zene csapat ami nekem nagyon tetszik és minden nap azt hallgatom és már olyan cuccokat hordok meg minden.:)
2011. jan. 24. 20:30
 5/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Ja, és elfelejtettem, 13/L. Igen, én is nagyon megörültem, mikor megtudtam, hogy megy. Talán, mióta olvasom, és úgymond a "hatása alatt állok", kicsit meg is változott az életem.
2011. jan. 24. 20:33
 6/18 anonim ***** válasza:
81%

Az én húgomnak tinisztárok a példaképei :S. Könyvhöz meg nem is nyúl...

Szerintem teljesen jó!

2011. jan. 24. 20:36
 7/18 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem nagyon jó. :D Az Anne-könyveket én is nagyon-nagyon szeretem. :)

14/L

2011. jan. 24. 21:04
 8/18 anonim ***** válasza:
71%
Juuuj =) Azt én is megnéztem^^ Szerintem tök jó, főleg, amikor a palatáblát szétveri xD
2011. jan. 24. 21:24
 9/18 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem nem ciki egyáltalán, és bajnak sem baj...viszont sajnos lehet, hogy megesik, hogy egy olyan szerepl tölti be azt a helyet, aminek kevésbé jó az "összes" tulajdonsága...
2011. jan. 24. 23:36
 10/18 anonim ***** válasza:
71%
Nézd, amíg nem válik pont pl. Adolf Hitler a példaképeddé, addig semmi gáz szerintem. :-))
2011. jan. 25. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!