Mért csinálja ezt? Valami baja van?
Figyelt kérdés
A 13 éves lányom 2 éves korától az alábbit csinálja:
lefekszik-oldalára fordul-a ball kezét ökölbe szorítja-a kezét bedugja a bugyiba- és nyomja össze a combjait ez mért van? Az oviban alvás előtt is ezt csinálta szóltam az óvónőnek szóljon rá már többször én és a fárjem is rajtkapta csinál hasonlót a te lányod is??
2011. jan. 24. 09:42
1/8 anonim válasza:
Önkielégít gondolom, a legtöbb ovis rájön erre, anélkül, hogy tudná mit csinál.
2/8 anonim válasza:
Így izgatja a punciját. Ha nem előttetek, vagy más előtt csinálja, ne szólj neki!
3/8 anonim válasza:
Második vagyok. Írtad, hogy 13 éves lányról van szó, akkor most hogy jön ide az ovonő?
4/8 A kérdező kommentje:
Hát, hogy már az oviban is csinálta.
2011. jan. 24. 09:54
5/8 A kérdező kommentje:
Tudod amikor alvás volt.
2011. jan. 24. 09:54
6/8 anonim válasza:
Tetszik neki az az érzés, amit akkor tapasztal, amikor ezt teszi. Nekem nekem a húgom csinálta ezt még 1.-2. osztályban, csak ott a baj, hogy sokszor előttem meg öcsém előtt is, aztán leszokott erről, bár nem tudom, lehet, hogy még csinálja, de legalább magában.
7/8 anonim válasza:
Szia nekem mindig fázik a kezem én a lábomközzé szoktam dugni hogy mellegedjen vagy a lábam alá rakom ha ülök
Talán neki is fázik?
8/8 anonim válasza:
videoklinikán volt egy ilyen, huszonéves lány írt levelet, mert cikinek érezte, hogy még mindig ezt csinálja, de nem tudta miért és honnan ered. ott is ugyanezt mondták, hogy bizonyos értelemben önkielégítést végez. meg hogy nem ritka dolog kislányoknál, bár huszonéves korban már furcsa és valószínűleg a nem megfelelő szexuális élete miatt maradt meg. bár ez a része a kislányodat még nem érinti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!