Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez most rossz? (13/L)

Ez most rossz? (13/L)

Figyelt kérdés

Pszichológus szeretnék lenni.Anyu szerint, aki ilyesmivel szeretne foglalkozni, annak valami lelki sérülése van, szóval amikor elmondtam neki, nagyon hülyének nézett =S Szerintetek is így van? Hagyjak fel ezzel, és nézzek valami jobb szakmát? Egyébként azért gondoltam pont erre a szakmára, mert már most mindenki hozzám fordul, ha van valami problémája, az egész évfolyam velem lelkizik :)

És ehhez mit kell tanulni? Miben kell erősnek lenni?? Hol tanulhatok tovább??(12évfolyamos az iskolám, akkor menjek el 8.után, vagy érettségizzek itt, és majd utána valahova?) Mennyibe kerül?

Előre is nagyon köszi, ha a továbbtanulásra nem tudsz válaszolni, akkor is az "alap kérdésre" válaszolj, mert nagyon érdekel! Köszi 13/L(7.osztály)

2011. jan. 22. 12:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha nem szeretnél Magyarországon maradni(amit több, mint 100%-osan megértek), akkor még a nyelv is nagyon fontos...mármint NAGYON NAGYON fontos. Ha egy pszichológus akcentussal beszéli a nyelvet, akkor lehet nem bíznak az emberek annyira benne.
2011. jan. 22. 15:04
 12/12 anonim ***** válasza:

Én is pszichológus akarok lenni már régóta:)

Sokan mondták, hogy jó lennék annak és érdekelnek is más emberek problémái:)

Amugy szerintem az nem azt jelenti, hogy lelki sérült.

Csak szeret másoknak segíteni:)

2011. jan. 23. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!