Szerintetek szépek ezek a nevek?
Figyelt kérdés
Adrienn és a Klaudia. Melyik tetszik jobban? És hogyan becéznétek őket?2011. jan. 21. 21:13
11/35 anonim válasza:
Az Adrienn jobban tetszik, de nem becézném. Az Adri elég népszerű becézése, de csúnya is, jellegtelen is. Nem kell minden nevet becézni.
12/35 anonim válasza:
Egyértelműen Adrienn, kedvenc nevem. :)
13/35 anonim válasza:
Hát szerintem egyik se szép...
14/35 anonim válasza:
Klaudia eléggé cigány név.
szval Adrienn,de inkább keress valami mást.
15/35 anonim válasza:
egyik se tetszik, de ha választani kell akkor Adrienn, mert így hívják az egyik uncsitesómat :D viszont eszembe jut a plázacica-iq-3 osztálytársam is, és attól a csajtól rosszul vagyok =/ egyébként unokatesómat Adinak hívjuk
16/35 A kérdező kommentje:
Nem akarok senkit elnevezni mert az én nevem az Adrienn! A hugomé a Klaudia! :) Köszi!!!! :D
2011. jan. 22. 16:02
19/35 anonim válasza:
Mindenképpen Adrienn! :) Adricc :)
20/35 A kérdező kommentje:
Adricc , ez jóóó :D
2011. jan. 23. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!