Ez baj lehet a felvételin?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk viszek grafitot és mondjuk az ilyen testes feladatoknál amikor meg kell számolni a lapokat meg ilyeneket, átsatírozom grafittal.Vagy csak azt kell észrevenniük amit tollal csináltam?2011. jan. 20. 15:10
1/10 anonim válasza:
tollal csináljad csak azt fogadják el
2/10 A kérdező kommentje:
Igen, azt tudom, hogy tollal kell csinálni.De a kérdés az volt, hogy ha mondjuk grafittal besatírozom a négyszög egyik oldalát, akkor azt nem figyelik?És nem lesz baj belőle?
2011. jan. 20. 15:43
3/10 anonim válasza:
Amit ceruzával írsz rá az nem számi de azért horogkeresztet ne rajzolj rá még ceruzával se :D
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) Azt nem is terveztem :D
2011. jan. 20. 16:17
5/10 anonim válasza:
ha ott van pl. egy kocka, és számolni kell vele éleket vagy nem tudom mit akkor belerajzolhatsz ceruzával, ha az könnyebb
de a megoldásokat csak tollal írtan fogadják el
6/10 anonim válasza:
Én is idén írok felvételit, először is sok sikert.
Másodszor. Én is a testes feladatokat cerkával csinálom, sőt amikor próbálkozni kell (pl. írd ugy be a számokat hogy egymás utáni számok ne kerüljenek szomszédos négyzetbe) akkor is ceruzát használok : )
7/10 anonim válasza:
Nem tudom.
Én nem használtam ceruzát.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
17:28 Neked is sok szerencsét :)
2011. jan. 20. 18:47
9/10 anonim válasza:
Nagyon szépen köszönöm! A számolást nem lehet ceruzával, de ami a munkádat könnyíti, azt lehet. Arra figyelj te is, hogyha vázlat kell, nagy legyen és minden számolást írj le.
10/10 anonim válasza:
grafitozz,és ha a végén vagy valamiben biztos,tollal satírozd át.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!