Mi a neved msn-en és mi van kiírva?
Csak úgy kiváncsiságból
Kort+Nemet is lécc.
nevemet nem mondom meg,mert asajátom és nem fogom kiadni az adataim,bocsi.
és az van kiírva,hogy félelem,mert félek a felvételitől,félek,hogy sz*rul írom meg,sz*r suliba kerülök és félek,hogy sz*r életem lesz.
13/L
► Ádám ◄ Sötétkék színnel...
18_F
A kiírást azt pár perce szedtem le de ez volt:
Ha volna két életem, nem fájna semmi sem.
Bár volna két életem, nevetnék mindenen!
Óóó Istenem, miért nincs két életem?
(Piramis : Ha volna két életem)
köszi a válszokat
első semmi baj rem sikerül felvételi
én tavaly felvéeliztem nekem sikerült^^
Első:
Nyugi, nem szabad túl izgulni a felvételit.Persze, könnyű ezt mondani, én tavaly a felvételi előtti napon nagyon sok mindent csináltam, hogy kifárasszam magam, így el tudtam aludni...Tudtam magamról, ha péntek délután lazítok itthon este nem fogok tudni elaludni, így inkább kitakarítottam az egész lakást, rendet raktam, segítettem anyumnak.
Egyébként a felvételi nem volt nehéz, egy kis gyakorlással és némi odafigyeléssel meg lehet írni igazán jóra:)
Kérdés:
Nekem a becenevem van kiírva, vagyis a keresztnevem rövidítése.
Egyébként nincs kiírva semmi, egyre ritkábban használom.
Korábban sem volt szokásom msnen kiírni mi történt velem, max. idézetet ami illik az aktuális élethelyzetemre vagy rám, vagy csak megtetszett.Meg a nevem után szoktam kiírni, hogy ne írjanak, ha nem vagyok gépnél:D
15/L
Első vagyok.
Gyakorlok sokat és ahhoz képest,hogy 3-as kaptam matekból 35 pontos felvételit írtam egy hete,úgy,hogy az utolsóhoz nem volt kedvem[tudom,nem ez a jó hozzáállás,de egyszerűen nem tudtam volna végig olvasni az utolsó,leghosszabb feladatot.]Magyart 35-38 pontosokra írom fogalmazás nélkül,de én attól félek,hogy leblokkolok.
De azért köszönöm a bíztatást,jól esik:)
мεттч^^ a nevem msn-en és ez van kiírva:
szonjaa (L) ilii (L) :D
13,5/L
rita. (nevem)
kiírva meg : várom a holnapot nagyon LL
15L és azért várom,mert lesz egy fergeteges buli :D
Nevem: Pszichiomókus
Szemüzenet: Kuty-kurutty haver ne szemetelj, mert Zsolti a béka betöri a fejed (Y)
Előttenéhány perce még az volt hogy "Break your head, break your head, brekidown, brekidown, breki-brekidooown (Y)"
11/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!