Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kihez forduljak segítségért?

Kihez forduljak segítségért?

Figyelt kérdés
Ma apám megint megvert.Már nagyon elegem van.Nem szóltam egy rossz szót se.Közbe véletlen bevertem a bal térdem a falba és most nagyon fáj:(.Egy idegbeteg...Én csak sírni tudtam a fájdalomtól meg a fájdalomtól.Anyám meg még inkább kipártolja.Mit tanácsoltok?:(
2011. jan. 11. 00:32
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Hát jelenleg nem tudnák menni kollégiumba.Igen anyámat is megverte már jó párszor.
2011. jan. 11. 17:34
 12/21 anonim ***** válasza:
Gyámhatóság/ ha van nyom,rendőrség.Fel kell nyomni a rendőröknél,másképp sosem szabadultok meg tőle.Suliban a suliorvosnak szólsz,hogy szeretnéd rögzíteni a sérüléseket,biztos segít.Utána meg irány a rendőrség.
2011. jan. 11. 19:07
 13/21 A kérdező kommentje:
Ha ezek után megfenyeget?:S
2011. jan. 11. 19:40
 14/21 anonim ***** válasza:

Ha ezek után megfenyeget?

Semmi se megy könnyen mindenért harcolni kell mindennek van ára!

Inkább szenvedsz addig amíg el nem tudsz majd költözni ha dolgozol?Anyádnak nincs valami barátnője vagy jobb ismerőse amíg addig ott laktok amíg el nem válnak?

Ha ezt megbeszélitek anyáddal (ha egyáltalán anyád akarja) akkor amikor egy hosszabb ideig tudjátok hogy apád nem lesz otthon (gondolom valamikor dolgozik) fogjátok összepakoltok cuccaitokat és szó nélkül ott hagytátok.

Anyád beadja a válókeresetet!És azt is ahogy az előző mondta suliban a suliorvosnak szólsz,hogy szeretnéd rögzíteni a sérüléseket.Utána meg irány a rendőrség.

Ha meg anyádék elválnak a vagyont el kell felezni HA JÓL TUDOM!!!És gondolom abból lesz valamennyi pénz hogy tudjatok valamit kezdeni!

És még annyi hogy ha esetleg összejön ez a dolog hogy megtudok szabadulni apától anyáddal akkor apád lehetséges hogy majd megpróbálja anyádat visszacsábítani meg talán téged is hogy mennyetek vissza hozzá meg hogy meg fog változni stb..!De nem szabad apádra hallgatni és ezt majd mond meg anyádnak is!

Mert ha visszamentek talán talán hetekre vagy pár hónapra megváltozik utána minden fog kezdődni előröl és utána már csak magadat okolhatjátok hogy visszamentetek! ):

2011. jan. 12. 10:55
 15/21 anonim ***** válasza:

a polgár jenő hivatal-ba.oda mennyéé segíccségér.

Amúgy komolyra fordítva: szerintem is gyámhatóság, vagy beszélj egy tanároddal, akiben megbízol, és ha tényleg ennyire durva a helyzet, akkor majd intézkedik, és fog segíteni :)

14L

2011. jan. 12. 16:41
 16/21 A kérdező kommentje:
Hát anyám meg egy kétszínű d.g.Van olyan mikor szereti apám.Meg azért is mert felvett 3 millió forintot őt is utálom.Hazudott az egész családnak mégis általában szeretik egymást...-.-
2011. jan. 12. 17:53
 17/21 anonim ***** válasza:

Nem nagyon kell tartanod attól, hogy megfenyeget.

Mivel "gyerek" vagy neked fognak hinni a rendőrségen ill. a gyámhivatalba, pláne, ha nyoma is van (márpedig nem nem egy taslit kapsz akkor annak nyoma van).

Egy ilyen feljelentés után megint megver és azt te megint bejelented azonnal beviszik és ilyen esetekben elég szigorúak a bírák.

2011. jan. 13. 13:50
 18/21 anonim ***** válasza:
Családsegítő vagy gyermekvédelmi hivatal mindenhol van. Oda menj be és monnd el a problémád, nem minden esetben tudnak segíteni az igaz (én is annak tanulok), mivel már 17 vagy nem is nagyon szokták ilyenkor a gyereket kiemelni. De menj el és monnd el a problémád. Nemsokára 18 leszel és akkor elmehetsz otthonról
2011. jan. 14. 21:11
 19/21 anonim ***** válasza:
családsegítő és gyámhivatal, de te magad is kérheted az állami gondozást!!
2011. jan. 15. 00:02
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem sem mehet ez tovább. 13 L vagyok,de ha ilyen lenne (szerencsére nem volt,és erős gyanúval nemis lesz) ,szoval ha itt ilyen történne,az fix hogy rögtön osztályfönök (mindig mondja,hogy ő segit bármiben) . Aztán ő intézkedik. Van egy olyan gyenge érzésem ,hogy nemfogsz elmenni gyámhivatalba meg ilyenek. De az 100 hogy szólj vkinek!!
2011. jan. 15. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!