15éves a lányom engedjem neki?
a lányom 15 éves és ott szeretne aludni a barátjánál.láttam azt a fiút iwiwen és mostmár télleg nem tudod engedjem e neki.Nem az a hozzáillő rendes fiú.Hanem az a emo vagy mi.igazán annak se örülök hogy ilyennel jár.
Szerintetek engedjem neki?
" egyébként már csak így fél fülről hallottam hogy egyszer nem is a barátnőjénél aludt hanem a fiújánál."
Amúgy sem engedném meg a 15 éves lányomnak hogy egy fiúnál aludjon,főleg ha nem is ismerem a srácot.De a mondatod után meg főleg nem engedném.Egyszer becsapott,hazudott,akkor viselje a következményét..Nem mehet és kész!
Nem ismered a fiút személyesen. Lányod már átvert egyszer. Ő akar ott aludni, nem forditva. Ezeke a problémák a lányod és a te kapcslatodban.
Ezeken kéne változtatni. Beszélgess a gyerekeddel, kérd meg, hogy mutassa be neked a fiút, nem fogod megenni :-)
Kérd meg, hogy a fiú aludjon nálatok, mégis a lány legyen otthon...
Beszéld meg vele, hogy az az átverés volt az utolsó.
Amúgy is többe tkéne vele beszélgetned, ha ennyire nem beszéltek meg semmit...
A fiút ne szóld meg, ne te döntsd el, ki való neki és ki nem!!! Nem házasodni készülnek, ez kb. az első pasija, lesz még egy pár másik (reméljük...).
Szóval SEMMIKÉPP egy rossz szavad se legyen a srácra!!!
Azért ez durva.
Hazudott neked meg minden,erre elengednéd 15 évesen a fiúhoz úgy,hogy se a családját se a fiút nem ismered,az iwiw nem ismertséget ad!!
Már megbeszéltem vele.Elhozta a fiút.Normálisnak találtam ,mármint amennyit beszéltünk (nem sokat)
A lányom is ottaludhatott.Mondtam neki ha szexelnek legalább szóljon.De inkább még ne csinálják.
Köszii a tanácsokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!