Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Barátomnál szeretnék aludni...

Barátomnál szeretnék aludni de úgy hogy anyu meg ne tudja? Mitatálja ki otthon? Mit hazudhatnék ami hihető és beválik.17/L

Figyelt kérdés
2011. jan. 9. 17:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szerintem sem jó ötlet a hazudás, de én is megtettem, igaz csak egyszer. Pontozzatok le nyugodtan, de elmondom az én történetemet.

15 voltam, 1 éve jártam a barátommal aki 100! km-re lakott akkor még tőlem.. azt mondtam anyának, hogy barátnőmnél alszok. Simán felpattantom 5 óra körül a buszra délután, és reggel a 10 órásival száguldottam is haza. Azóta se jött rá, pedig 20 vagyok, és még mindig ugyanazzal a fiúval.

2011. jan. 9. 21:16
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem lehet,hogy nem bíznak meg benned eléggé?Tettél valamit ehhez a dologhoz hogy ne bízzanak?SEMMIKÉPP SE HAZUDJ HOGY MÁSHOL ALSZOL,lehet hogy egy jó ideig ezt nem felejtenék el ha kiderülne,és akkor fújhatod a jó csajos bulikat,és stb.-ket

Az én lányom 15,5 éves, és megengedem hogy itt aludjanak a barátjával.Én bízok benne,nem töröm rájuk az ajtót 5 percenként,ha akarok valamit bekopogok aztán elmegyek,majd kijön ha ráér.Ő megmondta, a barátjának is, hogyha vár rá még egy évet,akkor lefekszik vele,ha nem , akkor sajnálja.Nagyon sok mindenhova elengedem,bár azt nem szeretem ha egyedül kóricál éjszaka ( nem sűrűn fordul elő)

42.N

2011. jan. 10. 18:23
 13/14 A kérdező kommentje:
A hazugság megvolt és nemderült ki :)
2011. jan. 10. 22:08
 14/14 anonim ***** válasza:

Hát az jó,csak nehogy a lányod is olyan legyen majd ,mint te :D

És még anno nővéremnek is 4 hónap után derült ki,mikor már megvolt nekik engedve az ottalvás,azt már nemtudom,hogy hogyan,de nagy balhé volt..megértem.

2011. jan. 10. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!